Acasă Informații Utile Masina inchiriata in Bucuresti? Sfaturi utile de la specialisti

Masina inchiriata in Bucuresti? Sfaturi utile de la specialisti

2222
0
masina inchiriata

Exista numeroase situatii in care o masina de inchiriat este utila. Multi aleg sa renunte la masina proprie si sa apeleze la inchirieri auto doar in momentul in care trebuie sa iasa din oras, altii cauta masini de inchiriat Bucuresti atunci cand li se strica automobilul in timp ce altii pur si simplu doresc sa incerce modele noi.

Nu vom dezbate motivele pentru care se apeleaza la inchirieri masini Bucuresti, ci vom incerca sa oferim, cu ajutorul expertilor de la expert-inchirieriauto.ro, cateva sfaturi utile.

Ce trebuie sa aiba in vedere oricine apeleaza la servicii de inchirieri auto in Bucuresti?

  1. Gasirea furnizorului. Exista o multime de firme care ofera astfel de servicii, insa nu toate prezinta calitatea dorita. In momentul in care se cauta inchirieri auto Bucuresti ieftine este bine sa se tina cont si de alte criterii, nu doar de pret. De multe ori, un pret mic ascunde costuri suplimentare. Pentru o garantie a faptului ca furnizorul este bun, trebuie sa se caute pareri despre acesta, sa se compare preturi cu alte firme si sa se discute cu reprezentantii lui. Este indicat ca acesta sa ofere cat mai multe servicii, cum ar fi livrarea masinii in orice loc din oras si preluarea ei de oriunde.
  2. Alegerea masinii. Tendinta majoritatii oamenilor care inchiriaza automobile este de a opta pentru masini mari, foarte puternice. In Bucuresti nu este nevoie de o astfel de masina, ba din contra. Masinile micute, cu consum redus, aduc o multime de beneficii. Acestea sunt mai ieftine, nu genereaza costuri mari pentru combustibil si reusesc sa se strecoare mai bine prin trafic si atunci cand trebuie sa fie parcate. Evident, daca se cauta o masina pentru calatorii in afara orasului, un sedan este mult mai potrivit, insa in oras este indicat un hatchback sau o masina de dimensiuni reduse.
  3. Verificarea contractului. In momentul inchirierii unui automobil se semneaza un contract. Acesta trebuie sa fie citit cu foarte mare atentie, in asa fel incat sa nu apara probleme ulterioare. Desi lucrurile au inceput sa fie foarte transparente la majoritatea celor care inchiriaza masini, cel mai bine este sa existe garantia unei colaborari corecte, fara clauze ascunse in contract.
  4. Verificarea automobilului. Inainte de preluarea masinii, aceasta trebuie sa fie verificata in detaliu. In primul rand, trebuie facut un drive test, pentru asigurarea functionarii corecte. Ulterior, trebuie verificata caroseria, in asa fel incat sa nu existe zgarieturi, trebuie consemnate absolut toate accesoriile prezente in masina si in cazul in care se descopera ceva neplacut, trebuie scris.
  5. Utilizarea masinii. Dupa ce este inchiriata, masina trebuie sa fie utilizata cu grija. Acest lucru inseamna respectarea legislatiei, atentie foarte mare la detaliile din trafic si protectia automobilului ca si cand ar fi din dotarea personala. De cele mai multe ori, cei care inchiriaza masini ofera rezervorul plin si isi doresc sa primeasca inapoi acelasi lucru. In caz contrar, costul benzinei poate sa fie de doua ori mai mare, daca este platit direct la firma de inchiriere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.