Home Informații Utile Cum să îți calculezi singur alcoolemia

Cum să îți calculezi singur alcoolemia

3777
0
cum calculezi alcoolemia

Haideți că am găsit și o aplicație online care te poate ajuta să-ți stabilești singur cantitatea de alcool care-și curge prin sânge după ce ai băut. Evident, fac acest articol pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la obiceiul românilor de a umbla beți cu mașina. E mult mai bine ca după ce ai băut câteva beri, deși tu ai impresia că te descurci destul de bine cu ale condusului, să faci un test online capabil să-ți arate cât de mult alcool ai în sânge. Așa, poate te trezești la realitate și nu mai pleci nicăieri.

Așadar, trebuie să intri pe alcooltest.ro și să completezi un formular cu următoarele date: vârsta, sexul, înălțimea, greutatea, când ai început să consumi, când ai terminat de consumat, cât timp a trecut de când ai început să consumi, ce anume ai băut și care este concentrația de alcool a băuturii. Calculatorul de alcoolemie a fost conceput după câte văd pentru 3 mari categorii de băuturi: bere, vin și tărie. Cu toate acestea, dacă ce-ați băut nu se încadrează în aceste categorii, aveți opțiunea de a adăuga separat datele corecte.

Așadar, nu vă mai urcați beți la volan, România este pe primul loc în Uniunea Europeană la capitolul accidente auto provocate de oameni beți.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here