Acasă (P) Ai nevoie de un furtun hidraulic? Iată de unde-l poți cumpăra

Ai nevoie de un furtun hidraulic? Iată de unde-l poți cumpăra

2606
0

Zilele trecute am mai luat o dată contact cu ce înseamnă în realitate depopularea unui oraș. Am avut nevoie de un furtun hidraulic și, ce să vezi? Nu am avut de unde să cumpăr în Drobeta Turnu Severin. Evident, mă refer la ceva de calitate, nu la chinezării ieftine pe care azi le cumperi și mâine constați că au crăpat din cauza presiunii. Din cauza faptului că din oraș începe să dispară industria încet, încet, dispar și magazinele care aduc marfă de calitate specifică industriei. Cui să mai vinzi un furtun hidraulic de calitate dacă nu mai sunt companii care să aibă nevoie de așa ceva în zona ta?

Salvarea mea a venit de la internet. Am știut în secunda doi în care am văzut chinezăria în cel mai mare magazin de bricolaj din oraș, faptul că trebuie să mă orientez către magazinele din mediul virtual. Online-ul a devenit un suport perfect pentru comerțul industrial, cine are o afacere și necesită echipamente industriale, ori componente/piese pentru acestea, online poate să facă rost de absolut orice, inclusiv de un furtun hidraulic. Aceste magazine s-au mutat online pe măsură ce nevoia de echipamente industriale a început să scadă în orașele mici de provincie și iată că și-au găsit locul.

Tehnovest.ro este magazinul online din care am cumpărat eu un furtun hidraulic, în cazul în care vă întrebați ce și cum. Am fost mulțumit de prețuri, am fost mulțumit de seriozitatea cu care am fost întâmpinat de către angajați, am fost mulțumit de modul în care s-a desfășurat livrarea și așa mai departe. Chiar dacă spre deosebire de cumpărăturile din magazinele din oraș, online-ul te întârzie o zi sau două (în funcție de când lansezi comanda), per total totul o să fie bine. Știu că multă lume își dorește să facă rost de ce-i trebuie pe loc, dar din păcate lipsa industriei limitează această opțiune.

Ce se întâmplă cu produsele cumpărate online dacă cumva se greșește comanda? Ei bine, fiecare magazin online este obligat de lege să aibă o politică de retur. În mod normal, dacă magazinul este unul serios, îți va oferi minim 14 zile perioadă în care să poți face retur, în ideea în care nu folosești produsele cumpărate.

Așadar, dacă greșești comanda singura problemă pe care va trebui să o suporți va fi timpul cât produsele ajung înapoi la magazin, apoi de la magazin către tine noul colet în care se află lucrurile de care ai tu nevoie.

Chestia asta poate să dureze chiar și mai bine de o săptămână. Dar aici intervine din nou seriozitatea magazinelor online, dacă sunt magazine care doresc să evolueze angajează de obicei oameni competenți care știu ce vând și care se asigură că la clienți ajunge exact produsul de care ei au nevoie, întrucât retururile nu înseamnă decât timp pierdut, marfă plimbată, profit diminuat și muncă în plus.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.