Home Colțul camionagiilor Despre viața pe COMUNITATE – CU LEO VODNICEAR

Despre viața pe COMUNITATE – CU LEO VODNICEAR

1672
0
LEO VODNICEAR

Reluăm seria de interviuri cu LEO Vodnicear în prim plan. Omul a acceptat invitația și în următoarele luni va ieși la rampă cu un video special,  despre viața pe comunitate, în care va încerca să atingă toate punctele importante, toate aspectele ce țin de viața pe comunitate. Se va discuta despre bucurii, despre probleme, despre avantaje, despre dezavantaje, despre comunitatea ca stil de viață dar și despre familie, bani, pericole reale (imigranți, atentate teroriste, etc) și multe altele.

Mă bucur nespus pentru faptul că Leo a acceptat această provocare și știu că nu-i va fi simplu să o scoată la capăt. Din păcate nu vă pot arăta subiectele pe care i le-am trimis, aș strica surpriza dar credeți-mă pe cuvânt când vă spun că nu-i va fi deloc simplu, mai ales în situația în care el oricum este un perfecționist.

Nu avem o dată sigură la care va apărea acest material pentru că, după cum știm, LEO nu este în vacanță. Omul muncește și are nevoie de destul de mult timp ca să facă acest interviu așa cum trebuie. Așadar, stați pe-aproape și veți prinde unul dintre cele mai frumoase materiale legate de viața pe comunitate făcute vreodată în România, cu LEO în prim plan, omul despre care am spus în trecut că dacă ar fi să mă fac acum șofer de camion, aș fi în stare să-i plătesc bani grei doar ca să-l am drept titular.

Recomandarea mea este să vă abonați la canalul lui de YouTube, acolo o să apară prima dată interviul după care va fi preluat și de mine pe site.

Leo Vodnicear YouTube

Previous articlePensie vs Diurnă cu Daniel Cimpoeru
Next articleTruckVlog internațional – RECOMANDĂRI
Impatimit al automobilismului, adept al condusului corect si al disciplinei in trafic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here