Home Colțul camionagiilor Pensie vs Diurnă cu Daniel Cimpoeru

Pensie vs Diurnă cu Daniel Cimpoeru

2824
0
Daniel Cimpoeru

Daniel a atacat încă o dată subiectul acesta al diurnei, în forma în care este ea folosită de către transportatorii români care fac curse internaționale.

Foarte bune ideile împărtășite în acest clip pe care vă invit și pe voi să-l urmăriți mai jos. Nu știu câți dintre voi, cei care sunteți plătiți cu salariul minim pe economie în România și restul diurnă v-ați pus vreodată problema pensiei dar din moment ce s-a ajuns în această situație în care NUMAI pe schema salariu minim  + diurnă merg toți transportatorii, e clară că nu v-ați prea gândit.

Unde sunt sporurile, unde sunt orele suplimentare plătite șoferilor români care pleacă pe comunitate? O întrebare la care nimeni nu vrea să răspundă.

Știu, există diurnă și în alte țări, dar e mult mai mică decât salariul în sine și se acordă pentru alte treburi, nu ca la noi. Până la urmă, cred că delăsarea și nepăsarea sunt caracteristice poporului nostru. Niciodată nu ne-a păsat de viitor, niciodată nu am avut planuri pe termen mediu și lung. Noi mereu am fost oameni de pe azi pe mâine, așa că de ce ne-ar păsa de pensie atât timp cât acum ne este bine cu diurna?

Vă las mai jos clipul în care Daniel a povestit un pic despre acest subiect în speranța că ceva, cândva, se va schimba totuși.

Previous articleMigranții au bolovani asupra lor – meseria de șofer profesionist devine și mai periculoasă în zona Calais
Next articleDespre viața pe COMUNITATE – CU LEO VODNICEAR
Impatimit al automobilismului, adept al condusului corect si al disciplinei in trafic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here