Home Colțul camionagiilor Migranții au bolovani asupra lor – meseria de șofer profesionist devine și...

Migranții au bolovani asupra lor – meseria de șofer profesionist devine și mai periculoasă în zona Calais

4010
0
Migranții

LEO s-a trezit cu migranți în remorcă și, după ce i-a dat jos cu poliția, a observat că aceștia aveau asupra lor niște bolovani, pietroaie care vă dați și voi seama cam la ce foloseau. Cât de periculoasă a devenit de fapt meseria de șofer profesionist în ziua de azi în special pentru cei care fac Franța – Anglia? Oare mai merită să-ți riști viața atât timp cât, după cum spune și LEO în materialul de mai jos, TU, ȘOFERULE, ești obligat de lege să-ți verifici remorca de migranți înainte să intri în UK?

Clipul lui LEO chiar te pune pe gânduri pentru că vă dați și voi seama ce se poate întâmpla dacă te duci să verifici remorca și primești un pietroi în cap de la niște sălbatici. Și nici să treci cu ea neverificată nu ai cum pentru că poți să primești amendă destul de mare în cazul în care se constată că în remorca ta sunt astfel de clandestini.

Parcă se dădea și vreo 2000 de lire amendă pentru fiecare migrant găsit în camionul tău din câte îmi amintesc + interdicție de a mai intra pe teritoriul Angliei. Automat riști să te trezești fie îngropat la 2 metri sub pământ dacă verifici remorca, fie riști să fii îngropat în datorii dacă nu verifici remorca. Voi ce părere aveți despre acest subiect?

Previous articleCum a reușit IVECO să se mențină în topul înmatriculărilor de autoutilitare întreg anul 2018
Next articlePensie vs Diurnă cu Daniel Cimpoeru
Impatimit al automobilismului, adept al condusului corect si al disciplinei in trafic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here