Home Colțul camionagiilor Șofer pe camionul cu ANIMALE VII – cu Marian Mihăiță

Șofer pe camionul cu ANIMALE VII – cu Marian Mihăiță

5100
1
Marian Mihăiță

Există și această variantă pentru cei care doresc să lucreze ca șoferi profesioniști. Pe lângă camioane cu prelată, dube frig, cisterne, platforme destinate materialelor de construcții, există și camioane care transportă animale vii. Pe Marian l-am văzut recent pe YouTube, îl urmăresc de ceva vreme și din punctul meu de vedere, face o treabă destul de bună prin faptul că expune online acest tip de muncă.

Din punctul meu de vedere, să transporți animale vii este ceva mai dificil. Să zicem că nu este genul de muncă pe care ar putea oricine să o facă. Vă dați seama că remorcile trebuie spălate după fiecare transport de oi sau de vaci, iar în ziua de azi majoritatea șoferilor caută să stea cât mai departe de munca fizică, ce să mai zicem de făcut curat după animale? Există însă și acest tip de job și merită prezentat.

Am pus mai jos câteva clipuri de-ale lui Marian, și vă invit să vă abonați la canalul lui de YouTube dacă sunteți amatori de truckvlog. + că multe dintre clipurile lui sunt destul de comice, vă dați seama că atunci când încarci sau descarci animale, ele nu prea ascultă de tine sau ceva de genul :)) apar situații destul de hazlii.

Cum spal eu camionul (Wie wachen die LKW ?)

Solidar cu colegii …+18

Si asa am incarcat remoca full?

Putina adrenalina….

1 COMMENT

  1. L-am cunoscut pe Marian prin 2004 , atunci am lucrat împreună cu el și cu fratele lui într-un alt domeniu de activitate . Pot sa spun că este un om serios, cinstit și muncitor , un bun exemplu pentru cei care vor sa-si încerce norocul in străinătate . Mă bucur pentru el deoarece a reușit să-și facă un rost în Germania .
    Astfel de oameni ar trebui scoși din anonimat și prezentați mai des in media .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here