Acasă Colțul camionagiilor Riscurile meseriei de șofer profesionist – cu Daniel Cimpoeru

Riscurile meseriei de șofer profesionist – cu Daniel Cimpoeru

1946
0
Daniel Cimpoeru și Șoferii Începători

L-am rugat pe Daniel să ne vorbească într-un clip despre riscurile meseriei de șofer profesionist. Mi s-a părut un aspect destul de important în contextul în care foarte mulți tineri doresc să acceadă în această meserie doar pentru că au auzit că se fac bani.

Se fac bani ce-i drept, însă se și muncește. Multe ore. Să nu uităm faptul că programul de lucru al unui șofer profesionist se poate duce lejer în 15 ore zilnic (perioada de serviciu maximă) din care pot fi maxim 9 sau 10 ore de conducere.

Atunci când muncești mult, apar problemele, riscurile să se întâmple ceva nasol sunt destul de mari dar detalii legate despre acest aspect veți afla în clipul de mai jos, făcut de Cimpoeru Daniel. Deocamdată nu supunem decât că există trei mari riscuri: moartea, accidentul și boala. Detalii despre fiecare dintre acestea veți afla în clipul de mai jos.

Poate mulți dintre voi sunteți în pragul vârstei de 18 de ani și vă gândiți la o carieră de șofer profesionist, consider că acest clip ar trebui obligatoriu urmărit. Aveți totuși 18 de ani și toată viața înainte, vă puteți orienta și către alte meserii fără probleme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.