Acasă Colțul camionagiilor De ce aleg unii să-și posteze greșelile online?

De ce aleg unii să-și posteze greșelile online?

1102
0
greșelile

În urmă cu ceva timp a fost mare scandal mare cu eroarea lui Daniel Cimpoeru, aflat la un pas de accident din cauza neatenției la volan. După ce clipul a apărut online, au apărut și discuțiile. Că ce făcea omul de fapt? Se uita la telefon sau căuta sticla cu apă?

Da, bocitoarele de meserie online-ului românesc au ieșit la rampă cu fel de fel de teorii și ipoteze care mai de care mai penibile și mai lipsite de importanță.

De ce a postat totuși badea clipul online vă veți întreba unii dintre voi? Păi ideea lui a fost și este una destul de bună, dar nu știu dacă ea se aplică și pentru românașii noștri… Se zice că e mai bine să înveți din greșelile altuia decât din greșelile tale. Apoi, el tot prezintă cum poate și el viața de șofer profesionist din Germania.

Astfel de întâmplări au loc tuturor celor care circulă cu mașina, indiferent de gabarit și un pic de atenționare nu strică niciodată. Trebuie să conștientizăm un pic mai bine faptul că dacă nu suntem atenți, ni se pot întâmpla multe lucruri nasoale într-un secol al vitezei, în care secunda te poate costa viața. Vă las și vouă mai jos clipul cu pricina și, sper să aveți un pic mai multă minte decât „deștepții” care au ales să ia în derâdere această situație și să pornească un adevărat circ gen „Dan Diaconescu – ce făcea Badea în momentul cu pricina, era cu capul în geantă sau se uita în telefon?”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.