Home (P) Drumul emoției care nu moare niciodată: altar – obiectiv foto – amintire

Drumul emoției care nu moare niciodată: altar – obiectiv foto – amintire

828
0

Singurul sentiment care dă sens vieții pe care o trăim este iubirea. Au existat multe studii de-a lungul existenței noastre legate de modul în care iubirea apare sau de modul în care iubirea transformă oamenii, însă deocamdată nimeni nu a reușit să puncteze foarte clar când, și de unde vine mai exact.

Emoțiile, trăirile pe care le avem sunt încă niște enigme pentru noi toți, inclusiv pentru lumea cercetătorilor care încearcă de când se știu să răspundă la întrebări grele precum „Unde se află sufletul omului?”… Ei bine, sincer să fiu, eu nu cred că cercetătorii vor afla vreodată. Și e mai bine să nu afle. Nu vrem suflete manipulate de altceva în afară de sentimentul numit în sens larg, iubire.

Se spune că iubirea adevărată începe în momentul în care două suflete pereche, sortite unul altuia încă din faza de creație divină, se întâlnesc. Iubirea este capabilă să lege doi oameni într-un mod unic, este capabilă să dea naștere unui sentiment indestructibil și destul de filosofic. Iubirea continuă prin întemeierea unei relații stabile și este oficiată prin intermediul religiei, prin intermediul punții de legătură cu divinitatea care a dat naștere celor două suflete pereche – BISERICA.

Nunta este evenimentul care confirmă iubirea și care o duce la nivelul următor. Prin intermediul nunții, a preotului în fața altarului, două cărări se unesc într-un singur drum și două destine beneficiază de împlinire adevărată. Pe tot parcursul acestor evenimente, emoția în sine crește ca și intensitate.

Emoția are drumul ei bine stabilit și în cadrul evenimentelor importante poate să fie imortalizată. La nuntă, cu ajutorul unui fotograf nuntă cu adevărat profesionist, emoția dă importanță altarului, trece prin obiectivul aparatului foto și astfel devine amintire pentru tot restul vieții.

Este foarte important și acest aspect al amintirilor pe care le avem de la evenimente care, într-un moment al vieții noastre, cândva, au fost foarte importante. Emoția poate să trăiască veșnic prin intermediul fotografiei iar cei care apelează la un fotograf nuntă capabil să simtă această emoție, se vor bucura peste ani și ani, când uitarea începe să-și facă simțită prezența, de niște amintiri capabile să reînvie această emoție trăită puternic cândva. Creierul nostru nu uită niciodată complet.

Iată, deși de-a lungul vieții emoția legată de un anumit eveniment din trecut este diluată de emoția evenimentelor pe care le trăim prezent, prin intermediul fotografiei ea poate fi reînviată și retrăită ca-n ziua în care aceasta a fost simțită pentru prima dată. Tehnologia modernă alături de iscusința unui fotograf nuntă reușesc să aducă în prim plan această minune. Fotografia de nuntă a evoluat foarte mult în ultimii ani, atât ca și concept, cât mai ales tehnică iar acest lucru nu poate să fie decât în avantajul celor care doresc să capteze cât mai multă emoție în cadrele surprinse în fața altarului, în momentul în care ei sunt preocupați să spună cel mai important DA din viața lor.

Previous articleCât de grea este în realitate munca de șofer profesionist?
Next articleDe ce aleg unii să-și posteze greșelile online?
Impatimit al automobilismului, adept al condusului corect si al disciplinei in trafic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here