Acasă Colțul camionagiilor Cât de grea este în realitate munca de șofer profesionist?

Cât de grea este în realitate munca de șofer profesionist?

1189
0

Viceprimarul PSD a ridicat mingea la fileu pentru șoferii români profesioniști, iar aceștia i-au returnat-o direct în figură, ba chiar plină cu pietre și nisip cum făceam noi glume în copilărie… Nimeni nu înțelege însă de ce omul mai este încă viceprimar, de ce omul mai este încă în politică. Într-o țară normală la cap, Crsitian Merișanu trebuia să-și dea demisia, să-și facă bagajul și să se mute undeva la țară, de unde să nu mai audă nimeni vreodată despre opiniile sale politice sau sociale.

Oricum, din acest scandal a ieșit la iveală o realitate destul de interesantă, și anume faptul că unii oameni nu prea știu cu ce se mănâncă meseria asta de șofer profesionist.

Într-adevăr, cine nu are de-a face cu ea, cam astă impresie își face, mai ales dacă e o lepră obișnuită să stea toată ziua, să nu facă nimic. Lepra cam așa are impresia, că dacă el e lepră toți cei din jur sunt lepre, indiferent ce fac. Dincolo de această impresie zac, 13-15 ore de muncă destul de dificlă, din care ținutul volanului durează maxim 9 ore.

Eu aș vrea să-l văd pe acest Merișanu cum ține el de volan 9 ore pe zi. Să facă atât, fără să pună chingi, fără să încarce, fără să descarce, fără să facă nimic altceva, dar să conducă 9 ore pe zi. Că lui i se pare ceva floare la ureche.

Dacă și tu ești de părere că munca de șofer profesionist este ceva floare la ureche, te invit să vezi câteva clipuri postate pe YouTube de către șoferii profesioniști români răspândiți în întreaga Europă. Că de multe locuri de muncă ce-a creat Merișanu ăsta la Vulcan și în țară, plătite regește, șoferii români au ajuns în țări străine…

Cât de grea este în realitate munca de șofer profesionist?

LEO – A fi șofer nu înseamnă doar să șofezi: Ce crezi tu greșit despre șoferii de tir?

Leo – Imigrantii trag de picioare șoferii de TIR

Mihai Ionel – Atunci când nu ești sigur de traseu!

Mihai Ionel – Sofer tir Cursă fară cale de întoarcere

Mihai Ionel – Nu găsesc adresa și m-am împotmolit

SAKKE GB – TRUCK VLOG #026 – AM IESIT CU PISTOLUL LA HOTI !!! (+VIDEO)

Daniel Cimpoeru – O zi de duminica la munca si de ce este important sa facem verificarea camionului ! ep2.

Adrian Cătălin – #truckereala56 – 5 livrari, Iveco, o criza de nervi si injuraturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.