Home Colțul camionagiilor O zi din viața unui șofer de „TIR” în Europa – cu...

O zi din viața unui șofer de „TIR” în Europa – cu Leo Vodnicear

3090
0

Dacă vă bate gândul să deveniți șoferi profesioniști și să vă angajați pe comunitate, trebuie să urmăriți clipurile lui LEO. Din punctul meu de vedere, Leo Vodnicear nu este doar un șofer profesionist experimentat, el are și capacitatea de a prezenta această meserie cu bune și cu rele prin intermediul clipurilor urcate pe canalul său de YouTube.

Editarea, montajul, calitatea clipurilor sunt componentele succesului pe care Leo îl are în acest moment pe YouTube. Îi place să filmeze și chestia asta nu doar se vede, dar se și simte. Eu unul când mă uit la un material marca Leo Vodnicear parcă mă uit la un documentar pe Discovery. Calitatea imaginii e perfectă, montajul este unul profesional, informațiile din clip sunt corecte și reprezintă 100% viața șoferului comunitar.

Episodul din acest articol este dovada clară pentru tot ce am spus mai sus. O zi din viața unui șofer de „TIR” în Europa – demonstrează și faptul că Leo evoluează, iar noi din postura de simpli spectatori putem vedea această evoluție a capacității sale de a face filme. sunt curios unde va ajunge Leo cu filmele lui dacă deja se apropie de perfecțiune.

Poate cândva o să ne ofere documentare de minim 90 de minute, pe care să le urmărim seara înainte de a merge la culcare. În loc să ne descărcăm un film în calculator pe care să-l vizionăm, să ne uităm la un material marca Leo Vodnicear.

O zi din viața unui șofer de „TIR” în Europa

P.S. Felicitări Leo Vodnicear pentru materialul „Cuplare semiremorcă TIR, sfaturi simple pt. colegii începători pe comunitate”. Acum am văzut că a adunat aproape 2 milioane de vizualizări ceea ce e mai mult decât un record pentru truckvlogging-ul românesc. Asta înseamnă să te pricepi și la film, nu doar la șoferie.

Previous articleCele mai bune clipuri adresate începătorilor ale lui Daniel Cimpoeru
Next articleMunca de șofer profesionist pe basculantă – cu Mihai Ionel
Impatimit al automobilismului, adept al condusului corect si al disciplinei in trafic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here