Home Colțul camionagiilor TOP aventuri de pe comunitate marca Mihai Ionel

TOP aventuri de pe comunitate marca Mihai Ionel

1640
0
pe comunitate

Mihai Ionel a devenit celebru online datorită aventurilor pe care le-a trăit în cadrul carierei sale de șofer profesionist pe comunitate. Deși am fost de multe ori luat la rost, fie din cauza faptului că promovez un om care înjură, ori pentru că promovez un om despre care unii cred că practică o meserie defectă din punct de vedere al calității umane, că gătește la roată, că nu-l obligă nimeni să facă comunitate și etc, mie unul nu mi-a păsat. Eu îl consider pe Mihai o fereastră deschisă spre meseria de șofer profesionist pe comunitate. Atât timp cât va exista această comunitate, Mihai Ionel va avea un cuvânt greu de spus din punct de vedere al experienței. El nu și-a făcut canal de Youtube ca să învețe pe cineva, el dorește să prezinte celor interesați adevărata viață pe comunitate, că sunt mulți care cred că curg râuri de lapte și miere pe-acolo, că ții toată ziua la volan și vin sacii de bani, și în realitate nu este deloc așa. Banul șoferului comunitar chiar este ban muncit.

Mesaj pentru cârcotași: comunitatea ca și formă de lucru NU VA ÎNCETA SĂ EXISTE  dacă eu nu mai pun pe site articole cu Mihai Ionel, ori dacă Mihai Ionel nu mai pune clipuri pe YouTube. Din contră, aceste materiale sunt chiar utile, fără ele lumea s-ar duce pe-acolo cu alte gânduri, cu alte impresii, fără să știe absolut deloc despre ce-i vorba. Mihai nu recomandă comunitatea, eu nici atât dar din moment ce ea există, trebuie prezentată și adusă în fața celor interesați de ea așa cum este.

Am făcut o listă cu cele mai interesante aventuri trăite de Mihai pe comunitate, aventuri care m-au făcut și pe mine să mă simt ca într-un film cu Indiana Jones, și probabil pe toți cei care s-au uitat la clipuri. Comunitatea este o aventură dar trebuie să vedem și părțile rele, părți pe care Mihai nu le ascunde, din contră, le captează în clipurile sale și le comentează pe larg pe înțelesul tuturor.

TOP aventuri de pe comunitate marca Mihai Ionel

ANGLIA-Încarcare la o firma fara drum de acces pentru camioane

Atunci când nu ești sigur de traseu!

Nu găsesc adresa și m-am împotmolit

A sărit la bătaie

Șofer tir Cursă fără cale de întoarcere

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here