Home Colțul camionagiilor Cum să decopertezi prelata laterală și plafonul la semiremorcă – Cu Daniel...

Cum să decopertezi prelata laterală și plafonul la semiremorcă – Cu Daniel Cimpoeru

3021
prelata laterală

Da, ceva ce nu se învață la școala de șoferi și de care te vei lovi în primele clipe ale carierei tale de șofer profesionist. Desigur, dacă începi pe prelată ca 90% din majoritatea începătorilor.

Daniel Cimpoeru vine cu un tutorial destul de bun atât pentru decopertarea laterală a semiremorcii, cât și pentru decopertarea acoperișului. Este un tutorial foarte bun și pentru cei care decid să intre în breaslă și să încerce din prima singuri pe camion.

Deși mulți ar fi împotriva acestei practici, deși mulți ar considera că un începător trebuie să se angajeze prima dată ca șofer 2, la câtă informație există astăzi online referitor la această meserie de șofer profesionist, eu unul cred că cine are ambiție, cui îi place ceea ce face, nu va avea o problemă să înceapă direct șofer titular.

Materialul lui Daniel este cât se poate de corect și de complet și, dacă vă place, nu ezitați să vă abonați la canalul său de YouTube, unde veți găsi multe alte clipuri și tutoriale adresate șoferilor profesioniști începători.

Cum să decopertezi prelata laterală și plafonul la semiremorcă (Partea I)

Cum să decopertezi prelata laterală și plafonul la semiremorcă (Partea II)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.