Acasă Colțul camionagiilor Vrei să vezi cum stă treaba în realitate pe 3 tone jumate...

Vrei să vezi cum stă treaba în realitate pe 3 tone jumate extern sau intern? Vezi la SPIV pe YouTube

5699
3
3 tone jumate extern

Nu îți sunt suficiente mărturiile de pe grupurile de șoferi ale celor care au luat țeapă pe 3.5 tone cu plata? Vrei să vezi pe pielea ta cum stă treaba în realitate pe 3.5 tone intern sau extern? Foarte bine, dacă-ți plac aventurile, va fi cu siguranță o experiență unică pentru tine.

Cu toate acestea, e bine să te informezi un pic înainte să semnezi vreun contract cu vreo firmă. Poți face acest lucru chiar online, urmărind clipurile de pe YouTube ale lui SPIV, un șofer care a făcut mult timp internațional pe 3.5 tone. Poți să vezi la el pe canal cum se încarcă marfa, cum se arimează, cum se face traseul, pe unde se circulă, care este ritmul de muncă.

Așa cum LEO este o fereastră deschisă spre meseria de șofer pe comunitate, așa SPIV este o fereastră deschisă spre meseria de șofer pe comunitate pe 3.5 tone. Știu, pentru tineri poate părea ceva interesant însă mare grijă, cu oboseala nu este de joacă.

Au existat în ultimii ani o groază de copii care au murit degeaba pe 3 tone jumate, din cauza oboselii au avut parte de accidente ori au murit pur și simplu prin cabină, de la epuizare.

Cu siguranță găsiți aceste subiecte și pe canalul de YouTube al lui SPIV, el a făcut mult timp acest tip de job și are acolo clipuri în care vorbește despre oboseala la volan. Există și un fel de ghid PDF al lui Valentin (SPIV) pentru cei care doresc să intre în breaslă pe care-l puteți descărca contra cost de AICI. (Da, contra cost, dar atenție, nu costă o avere). Eu unul zic că merită banii.

În mod normal eu nu am încurajat niciodată munca pe 3.5 tone pentru că știu că nu prea ai șanse să nimerești o firmă serioasă, dar știu și că mulți tineri sunt constrânși de situația materială. Vor și ei o mașină bună, poate o casă, un telefon fain. Nu toți au avut baftă să aibă de toate la nas, nu toți au avut baftă să aibă părinți care să facă afaceri cu statul sau ceva de genul.

Măcar dacă vă duceți pe comunitate pe 3 tone jumate, să învățați lucruri bune de la cineva ca SPIV care are pe canalul lui o colecție fantastică de informații în acest sens. Să știți ce vă așteaptă și cum trebuie să vă trăiți viața pe cabină astfel încât să nu vă îmbolnăviți.

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.