Acasă Știri Auto Bugetarii lovesc din nou – cum reușesc să-și cumpere mașini de lux...

Bugetarii lovesc din nou – cum reușesc să-și cumpere mașini de lux la bani de nimic

1610
0

Este vorba evident despre mașinile confiscate de către ANAF, mașini pentru care ar trebui să se facă niște licitații. Eu unul nu am văzut vreodată un anunț în acest sens din partea ANAF și așa cum spun și reporterii ProTV în clipul de mai jos, nici pe site-ul ANAF nu este de găsit vreo secțiune cu aceste licitații. Cu alte cuvinte: bugetarii își atribuie singuri aceste mașini. Ei fac din chestia asta un business foarte profitabil, ori își cumpără pentru ei mașini de lux la bani de nimic.

Să fii bugetar în România a devenit un mare privilegiu. După ce guvernul PSD le-a mărit salariile mult pentru salariile din mediul privat, ei se bucură și de „mici mișmașuri” precum aceste licitații auto. Nu mai zic despre licitațiile imobiliare, acolo probabil mafia este mult mai mare.

Noi, fraierii de rând, cei care plătim pe bugetari cu 42.5% din salariile noastre umile (acestea sunt taxele care se duc din salariu către stat lunar), nu avem de unde să cumpărăm BMW X6 cu 6500 de euro. Noi, fraierii de rând, non bugetarii, abia ne cârpim buzunarele și reușim să ne cumpărăm un Audi A4 din 2002 cu 2500 euro. Mi-e scârbă fraților de bugetarii ăștia care nu se mai satură de îmbuibat. Cu cât au mai mult, cu atât vor mai mult.

Nu le ajunge faptul că 90% dintre ei au fost angajați pe pile, deși ei sunt incompetenți. Nu le ajunge că muncesc de se spetesc săracii, și nu-i trage nimeni la răspundere vreodată. Sunt curios cum a fost sancționat acel funcționar din ANAF care mi-a emis un titlu executoriu pe 2015 total aiurea. N-a fost fraților sancționat nimeni, vă dați seama. Bugetarii ăștia sunt stat în stat și văd că și-au făcut un obicei să sfideze și să-și bată joc de cetățenii care le plătesc salariile.

Sunt curios voi dacă ați auzit vreodată, sau dacă ați participat la vreo licitație organizată de ANAF. Lăsați-mi un răspuns în secțiunea de comentarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.