Acasă Editorial Faruri de închiriat – ultima găinărie în materie de autoturisme cu volan...

Faruri de închiriat – ultima găinărie în materie de autoturisme cu volan pe dreapta înscrise în România

3062
0
Faruri de închiriat

Dacă dorești să înscrii pe România un autoturism de UK, ești nevoit să faci o modificare pentru a putea trece RAR-ul cu brio, și anume trebuie să schimbi farurile. Legea nu te obligă să schimbi consola cu volan, trebuie doar să montezi niște faruri construite pentru mașinile care circulă pe partea dreaptă a carosabilului.

Nu era suficient faptul că a cumpăra un autoturism care nu a fost conceput NICIO SECUNDĂ pentru o țară precum România, era considerat în sine o găinărie practicată de săracii fuduli, căci după cum știm mașinile cu volan pe dreapta sunt la jumătate de preț față de cele normale. Iată, acum a apărut găinăria supremă: faruri de închiriat fraților pentru astfel de mașini. Ce să vezi, există oameni care nu numai că nu-și permit un autoturism cu volan pe partea care trebuie, motiv pentru care ar fi normal și logic să-și cumpere o bicicletă. Au început să apară servicii adresate celor care nu au bani nici măcar să-și cumpere din dezmembrări o pereche de faruri adaptate circulației din România.

E incredibil fraților, penibilul și ridicolul în România nu mai au limite atunci când vine vorba despre săracul fudul. Ia-ți fratele meu o troacă cu 700 de euro cu volan pe partea care trebuie și termini bâlciul. Ce-ți trebuie nu știu ce Audi A4 sau Mercedes C-Klass. Că oricum la cât ești de bogat, dacă ți se strică un injector o duci cu totul la dezmembrat. Incredibil oameni buni, când credeai că ai văzut totul în materie de găinărie în România, mereu apare cineva cu vreo năzbâtie care doboară orice record stabilit deja.

Evident, cei care închiriază astfel de faruri sunt niște inconștienți. Ei nu-și dau seama nici măcar de pericolul pe care-l reprezintă ei pe drumul public cu un autoturism care nu a fost proiectat pentru o țară ca a noastră. Ne mai mirăm că sunt în stare să-și bată joc de toți participanții la trafic pe timp de noapte și să deie îndărăt farurile închiriate pentru RAR, punându-și vechiule faruri de UK înapoi?

Și totuși stau și mă gândesc și la situația în care un tip închiriază o pereche de faruri cuiva. Și persoana respectivă după RAR, nu mai returnează obiectele. Ce se întâmplă? Păgubitul se duce și depune plângere la poliție? Și dacă da, ce scrie în ea? „În data de XX.XX.XXXX am închiriat o pereche de faruri cu scopul de a păcăli pe cei de la RAR, către Cutărescu Ion. Ulterior, acesta nu a mai dat farurile îndărăt”. Sau se fac acte la notar pe ele? Sunt curios cum s-ar soluționa o astfel de problemă între doi găinari. Că nici cei care oferă astfel de servicii nu sunt oameni cu niște orizonturi prea largi din moment ce se ocupă cu astfel de treburi. No offence.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.