Acasă Editorial Tramvai VS Cocalarus Bemveus

Tramvai VS Cocalarus Bemveus

2253
0

Fraților au luat interneții foc, mai ceva ca pădurea din Australia. Clipul cu tramvaiul care a lovit intenționat un BMW deținut evident de un cocalar, a devenit viral. S-a răspândit online cu viteza ciumei. Și, ca de obicei, părerile sunt împărțite.

Pe-o parte, există păreri (muuuulte) care susțin pe cel cu tramvaiul. Discutăm despre oameni simpli care s-au săturat efectiv de acești cocalari cu mașini scumpe, care au împânzit România în ultimii 20 de ani. N-au educație, n-au bun simț, dacă cei de la BMW ar vedea cine le conduce mașinile pe meleagurile noastre, dacă ar avea un pic de demnitate, ar interzice exporturile spre România. Asta așa, ca măsură diplomatică. Cu marca în sine nu am nimic, păcat că a fost terfelită la nivel de imagine de fel de fel de țigani analfabeți, de cocalari cu maxim 4 clase care în caz de ceva, nu știu altceva decât să țipe ca niște maimuțe zăpăcite de la Grădina Zoologică, și să înjure ca la ușa cortului. Așadar, vatmanul este susținut de societate până în pânzele albe întrucât a aplicat cocalarului cu BMW o corecție pe care mulți și-ar fi dorit s-o aplice la un moment dat în trafic, dar n-au avut nici curaj, nici tramvai care nu se îndoaie.

Pe altă parte, există unele voci care spun că cel din tramvai ar fi exagerat. Că nu trebuie să-și facă nimeni dreptate singur. Că există poliție pentru asemenea evenimente. Desigur, și pentru evenimentele de la Caracal ar fi trebuit să existe poliție, și eventual încredere în justiție în cazul Iorgulescu care ce să vezi, cică ar fi fugit pe ascuns din spital, dar adevărul este că traiul în România e lipsit de astfel de încredere, în tot și în toate. Desigur, într-o țară normală nimeni nu ar fi împins intenționat o mașină cu un tramvai dar mai poate fi considerată România o țară normală din moment ce este plină de acești Cocalarus Bemveus, care fac fix ce vor ei și nu pățesc niciodată nimic? Eu zic că nu.

Voi urmări în de-aproape cazul și voi reveni cu detalii în cazul în care apar surprize.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.