Acasă Editorial Despre mașinile cu volan pe dreapta, înscrise în Bulgaria

Despre mașinile cu volan pe dreapta, înscrise în Bulgaria

2826
0
volan pe dreapta

Atunci când ai fost sărac o viață întreagă, atunci când cartea nu a fost scopul tău principal, încep să ți se înfiripeze  în mentalitate idei precum „Mașina e tot ce contează”. Evident, omul sărac nu-și permite să cumpere o mașină de lux dar asta nu stă în calea visului său principal, și anume de a deveni cineva în societate prin intermediul mașinii pe care o conduce. Există mereu un compromis.

Compromisul în cazul amărâților aroganți care cred că devin cineva în societate prin intermediul autoturismului, se compune din UK și BG. Aceștia au posibilitatea să cumpere din Marea Britanie autoturismele pe care și le-au dorit dintotdeauna la jumătate de preț, în timp ce Bulgaria le permite să le înmatriculeze fără să mai plătească încă o mașină drept impozit. În România, cine dorește să înmatriculeze un autoturism cu motor de 4400 cmc, asemenea unui BMW 645i, trebuie să scoată din buzunar nici mai mult nici mai puțin de 6380 de RON (1330 euro). De asigurare nu mai zic, mai mult ca sigur și aceea este mult mai ieftină în Bulgaria.

Ce mi s-a părut cu adevărat revoltător, este ce-a scris acest „avut” în anunțul de vânzare:

„Va rog fara amatori de senzati tari si „piloti” fara bani sa nu ne pierdem timpul reciproc!”

Piloți fără bani? Pe bune băi „boss” care vinzi cartele CADOU de la Orange cu 14 lei? Pe bune băi „boss” care nu-ți permiți nici să cumperi nici să înscrii o mașină în România? Tocmai tu te-ai găsit să vorbești despre cei fără bani? Ce-a ajuns și România asta fraților, patria cocalarilor și a aroganților care n-au două de 5 în buzunar, dar în schimb, se cred cine știe ce regi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.