Acasă Editorial Puterea informației și educația în SkinCare

Puterea informației și educația în SkinCare

809
0
SkinCare

Îngrijirea pielii este esențială pentru obținerea unui ten sănătos și luminos. Ești copleșit de o mulțime de produse cu eticheta de anti-aging, anti-acnee, hidratare, luminozitate, fermitate etc care îți promit pielea mult visată. Însă pentru a face alegerile potrivite trebuie să fie mai multă educație și informație accesibilă.

Un mare avantaj, este să înțelegi, cum funcționează fiecare ingredient activ.

Sunt multe surse care te pot învăța să înțelegi mai bine cum funcționează hidratarea tenului, cum poți îngriji pielea corespunzător prin metode sigure. O sursă care explică totul mult mai precis și științific este About Skin. Acest blog explică fiecare ingredient și arată cum se aplică și de ce funcționează așa cum este mediatizat.

Cât de important este să știi ce incluzi în viața ta? De la produse alimentare, vitamine, medicamente până la produse de skincare, tot ce folosești are un impact major asupra organismului tău.

Informația este la îndemâna tuturor, trebuie doar să știi unde și ce să cauți. Termenul de skincare cuprinde o mulțime de noțiuni, include puțină anatomie, puțină chimie și nu în ultimul rând o vedere clară asupra ingredientelor din produsele pe care le alegi.

Pentru a înțelege importanța îngrijirii pielii și ce înseamnă o piele sănătoasă, întâi de toate trebuie să întelegi puțin cum funcționează pielea și mai ales cum funcționează pielea ta. Este important să-ți cunoști tipul pielii, tolerabilitatea ei și nu în ultimul rând să recunoști semnele prin care încearcă să-ți arate că nu acceptă anumite produse. Toate aceste lucruri te ajută să alegi ingredientele potrivite pentru tine, să știi când un produs este tolerat sau nu și să ai o rutină de îngrijire care poate să-ți ofere numai beneficii.

Love your skiN!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.