Acasă Editorial Este Mercedes-Benz GLE 400 2021 SUV-ul pe care ți-l dorești?

Este Mercedes-Benz GLE 400 2021 SUV-ul pe care ți-l dorești?

1422
0

Visezi să îți cumperi un SUV nou, vrei un autovehicul robust, dinamic, dar cu un plus de confort? Ai nevoie să îți exprimi personalitatea și vrei o mașină pe măsura așteptărilor tale ? Mercedes GLE 400 d 4Matic este acum la dispoziția ta pentru drive test, ca să te convingi de perfomanțele sale. Modelul SUV de la Mercedes este plăsmuit pentru a impresiona. Specialiștii Mercedes, inginerii și proiectanții au adus tehonologia de ultimă oră alături de cele mai elegante soluții de design interior.

Mercedes-Benz este un brand mereu preocupat de calitatea extremă, alegând cele mai ingenioase inovații tehnice pentru a crea autovehicule cât mai perfomante. Designul elegant cu forme sinuoase și linii clare se îmbină cu forța degajată de un autovehicul cu adevărat solid și puternic.Structura dinamică a noului Mercedes GLE 400 d4Matic se bazează pe un motor Diesel de 330 cp, cu o capacitate cilindrică de 2925 cmc.

Consumul mixt de 8.7 îl clasează printre cele mai performante din clasa sa, iar aerul modern al modelului, cu accente tipic Mercedes, este completat de jante de aliaj strălucitoare, cu design multispițe, de mărime mare – 21 inch. Vopseaua metalizată și geamurile fumurii denotă eleganța unui vehicul de înaltă clasă, menit să impresioneze.

Cum te convinge designul interior

Te așezi la volan, simți confortul scaunelor încălzite, învelite în piele beige machiatto sau neagră, te bucuri de aspectul stilat al interiorului cu ornamente din lemn de stejar.O alegere opțională de efect este dotarea cu piele ARTICO a părților superioare ale bordului și portierelor. Poți opta la alegere pentru diferite elemente decorative fabricate din aluminiu periat, cu structură de metal sau  fabricate din lemn cu aspect poros.

Climatizarea este una din cele mai performante iar pachetul AIRMATIC îți aduce în interior arome delicioase, pentru ca tu să conduci mai relaxat. Îți reglezi scaunul cu sistemul electric și funcție de memorare, iar confortul și simplitatea reglajelor te ajută să te bucuri de drum în orice anotimp.

Îți place să asculți muzică sau să fii informat în timp ce conduci ? Te poți delecta cu un sistem de sonorizare Burmester care te va încânta cu perfomanțele acustice de excepție. Iluminarea discretă, colorata ambiental, transformă șofatul într-o experiență relaxantă. Ai la îndemană nu mai puțin de 64 de culori, pentru combinații personalizate.

Siguranță și încredere deplină în forța mașinii tale

Navigația inteligentă cu realitate augmentată MBUX te ajută să șofezi în siguranță iar asistența pentru parcare, direcție, frânare este la dispoziția ta. Indiferent de drum, ai ocazia unei călătorii în deplină siguranță. Bordul computerizat cu funcții MBUX îți dă acces la cele mai noi tehnologii de navigație iar asistența Mercedes connect me te ține la curent cu toate serviciile oferite de producătorul german. Asistența la parcare PARKTRONIC cu cameră 360 grade face parte din pachetul de opțiuni menite să te sprijine pentru un șofat cât mai relaxat și sigur.

Nimic nu subliniază mai mult caracterul unui autovehicul ca versatilitatea. De aceea noul model GLE 450 este conceput pentru a gestiona spațiul interior în mod practic. Locurile din spate se pot transforma într-un spațiu uriaș pentru încărcare și depozitare. Se pot rabate scaunele iar al doilea rând se poate muta. În acest mod autovehiculul tău e pregătit să te ajute să transporți ce ai nevoie, cu forța și lejeritatea unui SUV cu adevărat performant.

Dacă vrei să îți personalizezi noul GLE, ai la îndemană pachetul opțional Night.Combinat cu AMG Line, aceste dotări suplimentare aduc accente sportive și un design dinamic cu elemente exclusiviste de culoare neagră. Îți exprimi stilul și îți pui în valoare modul de a șofa alegând modelul nou GLE 400, un autovehicul destinat celor îndrăzneți.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.