Acasă Colțul camionagiilor LIPSA TOALETELOR – Condiții Inumane Pentru Șoferii Profesioniști În România

LIPSA TOALETELOR – Condiții Inumane Pentru Șoferii Profesioniști În România

792
0

România, țară europeană, integrată de mai bine de 15 ani. Șoferii de camion nu au unde să-și facă nevoile atunci când ajung la descărcare. Veceuri inexistente sau încuiate.

De vină este mentalitatea românească a celor care conduc companii de genul DP WORLD pe meleagurile noastre. Au impresia că le face cineva statuie în curte la firma mamă dacă aduc economie la final de an…

Asta e singura explicație din moment ce în străinătate șoferii beneficiază de confort însă în România, la aceleași firme, NU! Clipul de mai jos vine de la Mihai Ionel.

Și Daniel Cimpoeru s-a lovit de astfel de probleme culmea, la o instituție publică din România și anume la vama din Pitești. Șoferii care așteptau ore bune după documente în incinta vămii erau nevoiți să-și facă nevoile în spatele clădirii, exact ca în Africa, direct lângă gard. Incidentul a avut loc mai demult și anumite persoane au afirmat că în prezent, la vama din Pitești, problema a fost rezolvată.

Ciudată este explicația celor care conduc această instituție, motivând faptul că nu pot lăsa șoferii la toaletă întrucât aceștia murdăresc ori fac distrugeri în incintă. Desigur, există și sălbatici care fac aceste lucruri însă corect ar fi să existe personal la curățenie și întreținere, nicidecum să se încuie toaletele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.