Acasă Colțul camionagiilor TOP Truckvlog USA

TOP Truckvlog USA

634
0
Truckvlog

Truckvlog nu este un fenomen izolat, specific doar bătrânului continent. Și peste ocean, respectiv în Statele Unite și Canada există șoferi pasionați atât de meserie cât și de camera de filmat. În cele ce urmează vom face o listă cu cei mai interesanți truckvloggeri din acea regiune pe canalele cărora cu siguranță veți descoperi materiale frumoase.

Trucker Josh VLOGS – unul dintre cei mai vechi truckvloggeri de pe YouTube, este renumit pentru perseverența sa de a publica un video nou în fiecare zi. Are publicate până acum atenție 2853 de clipuri pe canalul său. Ca și trasee pendulează constant între Statele Unite ale Americii și Canada.

JBG TRAVELS – originar din Filipine, stabilit în Statele Unite, Johnny s-a apucat de YouTube acum vreo 10 ani, timp în care pe canalul său de YouTube s-au adunat peste 13.000 de clipuri care oferă inside-uri legate de meseria de șofer profesionist în Statele Unite. Ceva special la el: filmează cu mai multe camere în același timp.

Eiver2 Trucker – deși nu face vloguri în engleză, dacă știți puțină spaniolă cu siguranță vă descurcați să înțelegeți ce se petrece în clipurile lui. Oricum e genul de om care nu prea se dă la vorbă. Eiver a devenit viral în urmă cu 4-5 ani când a publicat pe YouTube clipuri spectaculoase în care schimba vitezele camioanelor americane.

Oana si Ionut Tamas – o surpriză descoperită recent pe YouTube, doi români care lucrează pe camion în Statele Unite și care din când în când mai postează truckvlog-uri, așa că merită menționați în acest articol. Au vloguri foarte bune din toate domeniile, așa că sunt sigur că veți găsi ceva interesant de văzut la ei pe canal.

TheRustyCracker –  spre deosebire de truckvloggerii străini de mai sus, care postează doar vloguri cu camioane, Rusty Cracker are obiceiul să mai arunce din când în când și clipuri cu munca pe care o face acasă atunci când nu se află pe drum. Mie personal mi se pare unul dintre cei mai interesanți truckvloggeri din SUA în acest moment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.