Home Colțul camionagiilor Indianul Talpă Iute chiar există

Indianul Talpă Iute chiar există

1402
0
Indianul Talpă Iute

Indianul Talpă Iute chiar există, nu este doar un mit sau o glumă. Se găsește la volanul unui autocar pe care-l conduce mai ceva ca pe un monopost de Formula 1. Întâlnirea cu indianul Talpă Iute este posibilă astăzi prin intermediul internetului. Modul haotic în care pune siguranța circulației în pericol, atrage atenția publicului la nivel internațional, așa că or să tot apară clipuri cu el pe YouTube, care mai de care mai scandaloase și mai spectaculoase.

Adevărul este că modul în care se conduc autobuzele în acel colț de lume este de-a dreptul șocant, noi, cei care venim din țări oarecum civilizate, nu putem înțelege acest fenomen.

Fenomenul Indianul Talpă Iute este pe cale să devină realitate și în România, întrucât din câte am auzit cu toții,  Ministerul Transporturilor tot caută soluții pentru a rezolva criza de șoferi profesioniști din România.

S-au gândit deocamdată la coborârea vârstei necesară pentru obținerea permisului de conducere categoriile C, CE la 18 ani, la posibilitatea de a angaja șoferi profesioniști din Ucraina și Rep. Moldova, așa că cine știe ce ne așteaptă în viitor.

Este foarte posibilă o combinație dintre Ministerul Transporturilor și India, China, Pakistan, țări în care există oameni suficient de săraci astfel încât să vadă salariile de mizerie oferite șoferilor profesioniști în România drept o adevărată mană cerească. Sunt curios voi ce părere aveți despre Indianul Talpă Iute.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here