Home Colțul camionagiilor Tavi Perțea și șoferii de „TIR”

Tavi Perțea și șoferii de „TIR”

303
0
Tavi Perțea

Un nou clip documentat din auzite marca Tavi Perțea, face furori pe internet. Acesta a început să-și dea cu părerea despre motivul pentru care șoferii de camion merg în paralel pe drumurile publice, concluzia lui fiind că li se termină „programul” și că nu vor să fie incomodați de turisme la următoarea intersecție. Omul s-a dus chiar la litera legii, de unde a început să fâlfâie paragraful cu dosarul penal pentru blocarea drumurilor publice.

Sincer, nu știu ce este mai trist în acest clip, întrucât este un cumul de inepții slab documentate. În primul rând, dl. Perțea nu a avut minima curiozitate să afle cum se numesc cei care conduc autocamioane, în niciun caz nu le zice șoferi de „TIR”. TIR înseamnă cu totul altceva și deși este un termen acceptat în societatea oamenilor de rând, atunci când vine vorba despre un influensăr cu 150.000 de urmăritori pe YouTube, folosirea acestui termen este mai mult decât rușinos.

În al doilea rând, nu știu pe ce drumuri circulă dl. Perțea astfel încât să ajungă la concluzia că a devenit un fenomen circulația camioanelor în paralel, mie nu mi s-a întâmplat să zăresc așa ceva niciodată, decât, evident, în cazul depășirilor. Sunt curios voi, ați asistat la acest tip de eveniment care după spusele dlui Perțea, a ajuns să se petreacă din ce în ce mai des? Aveți și voi clipuri cu camioane care merg în paralel, eventual se țin și de oglinzi (mânuțe) pe drumurile publice?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here