Home Informații Utile Cum poți cumpăra RCA cu 20% mai ieftin

Cum poți cumpăra RCA cu 20% mai ieftin

465
0

Prețurile pentru asigurările RCA s-au triplat de la o lună la alta, chipurile pe fondul falimentului City Insurance. Dar oare acesta să fie singurul motiv? Ei bine, nu. În cele ce urmează veți vedea cum puteți obține o reducere de cel puțin 20% la asigurarea RCA printr-un procedeu destul de simplu, și anume achiziționarea asigurării direct de la asigurator.

Mulți dintre noi ne-am obișnuit să cumpărăm RCA de pe E-mag sau de pe alte site-uri de asigurări care cică ne oferă cele mai mici prețuri la RCA de pe piață, nu dăm nume: pint.ro, însă în realitate, cumpărăm RCA mult mai scump față de prețurile asiguratorilor.

De ce? Ei bine, acești intermediari pe lângă faptul că au comisioane de 10-15% din fiecare RCA vândut, își mai pun și adaos comercial, iar prețul final care ajunge la client este mult mai mare față de prețul asiguratorului. Iată un exemplu destul de elocvent. Ne uităm la prețurile RCA pe E-mag, apoi cerem ofertă de preț de la fiecare asigurator prezent pe E-mag.

O să alegem asiguratorul cu cea mai bună ofertă de preț din acest tabel, și anume Axeria. După cum se poate vedea, RCA pe 12 luni cumpărat de la E-mag, de la acest asigurator, costă 1372.19 RON. Ei bine, haideți să mergem pe site-ul Axeria și să cerem acolo o ofertă de preț, să vedem cu cât % o putem cumpăra mai ieftin.

Surprize surprize, pe E-mag asigurarea costă 1372 lei iar pe site-ul asiguratorului o găsim la 1142 lei. ATENȚIE, este același autoturism, să nu spună careva că s-au băgat alte date. De la 1142 RON la 1372 RON este o creștere de atenție, 20%.

Așadar, după ce că asigurările sunt exagerat de scumpe față de puterea de cumpărare a românului, prețurile devin incredibil de nesimțite și din pricina adaosului comercial practicat de comercianți. 20% adaos comercial pentru o asigurare care s-a dublat ori în unele cazuri triplat de la o lună la alta, e incredibil de mult.

În concluzie, cumpărați RCA doar de pe site-urile asiguratorilor, cu siguranță nu vă strică 20% reducere față de aceste prețuri absolut nesimțite, umflate cu pompa peste noapte, în timp ce statul român stă și se uită.

Previous articleCât câștigă un șofer profesionist în SUA? [DOCUMENT – FLUTURAȘ DE SALARIU]
Next articleScania electrică transportă 74 de tone timp de 19 ore pe zi
Impatimit al automobilismului, adept al condusului corect si al disciplinei in trafic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here