Acasă Colțul camionagiilor Ministerul Transporturilor rezolvă criza de șoferi: 2000 de eschimoși vor fi aduși...

Ministerul Transporturilor rezolvă criza de șoferi: 2000 de eschimoși vor fi aduși din Groenlanda

846
0

Pamflet

Ministerul Transporturilor a găsit o metodă de soluționare a crizei de șoferi cu care România se confruntă în acest moment. Cine sunt cei care vor salva poporul român de la foamete și vor pune marfă pe rafturile hipermarketurilor?

Nu ucrainenii, nu moldovenii, nu pakistanezii, ci eschimoșii din Groenlanda.

2000 de eschimoși urmează să ajungă în România la finele acestui an, printr-un tratat de colaborare dintre Ministerul Transporturilor din România și guvernul din Groenlanda.

Negocierile au fost destul de dure și tratatul era cât pe ce să nu se mai semneze, întrucât Ministerul Transporturilor nu a dorit să asigure integrarea socială a eschimoșilor cu tot cu animalele lor de companie cu care urmează să vină în România la finele acestui an, respectiv foci.

Astfel, s-a ajuns la o soluție de compromis, acestora li se va permite să își aducă focile și să le țină în lada de paleți de la semiremorcă pe durata colaborării. În schimb eschimoșii s-au angajat să tragă cu patronii și să trăiască în toiul iernii ca în Groenlanda, camioanele lor nu vor avea sirocouri instalate.

În ceea ce privește bariera lingvistică, Ministerul Transporturilor transmite că nu vor exista probleme, eschimoșii vor primi la plecarea spre România un ghid complex cu înjurături pe care să le spună pe stație la nevoie, astfel încât între ei și șoferii români să nu existe nicio diferență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.