Acasă Editorial CASIER TOTAL – CE FEL DE SERVICII POATE SA OFERE MAGAZINELOR, SUPERMARKETURILOR...

CASIER TOTAL – CE FEL DE SERVICII POATE SA OFERE MAGAZINELOR, SUPERMARKETURILOR SI BENZINARIILOR

422
2

În 2023 se duce o luptă acerbă pentru clienți între hipermarketuri și magazinele de cartier, respectiv micile supermarketuri de la colț de stradă. Hipermarketurile încearcă să atragă clienții prin prețurile mult mai mici la produse și prin intermediul promoțiilor destul de tentante, în vreme ce magazinele de cartier și micile supermarketuri au trebuit să își regândească strategiile de vânzare și să găsească noi modalități prin care să convingă clienții să le calce pragurile.

 

Magazinele de cartier și supermarketurile mizează în ziua de azi pe oferirea de servicii care ajută clienții în alte activități care nu au nicio treabă cu produsele alimentare. Arma secretă a acestor mici entități comerciale se numește așadar Casier Total, o aplicație menită să crească numărul de clienți pentru micile magazine de cartier și care să aducă la final de an fiscal și profit pentru entitățile comerciale care doresc să o utilizeze.

Ce fel de servicii poate să ofere magazinelor aplicația Casier Total?

Serviciul ÎNCASARE FACTURI UTILITĂȚI – unul dintre cele mai importante servicii oferite clienților magazinelor prin intermediul acestei aplicații. Știm cu toții faptul că există foarte mulți oameni care nu plătesc facturile online, preferă să meargă să le achite la bancă sau la poștă de unde primesc o chitanță la mână.

Nu este nimic greșit, trăim în România și apar mereu probleme atunci când vine vorba despre plăți facturi. Au fost cazuri în care oamenilor li s-au cerut să achite de două ori aceeași factură deși ea fusese deja plătită chiar la bancă, salvarea lor fiind chitanța primită. Astfel mulți au rămas adepții chitanței și din întâmplarea prezentată mai sus, este de înțeles.

În momentul în care oamenii pot să-și procure acea chitanță de la colțul blocului, de la magazinul de cartier, de la supermarketul în care intră aproape zilnic, lucrurile se schimbă în bine pentru toată lumea. Aplicația Casier Total reușește să aducă mai mulți clienți în magazin prin intermediul serviciului încasare facturi utilități și să ajute și clienții, aceștia ne mai fiind nevoiți să se ducă cine știe câți kilometri pentru a-și achita facturile la utilități prin bănci sau prin sedii poștale, ori chiar la sediile companiilor de furnizare gaze, curent electric, apă și canal, etc.

Serviciul REÎNCĂRCARE PREPAY – un serviciu la fel, important atât pentru magazin cât și pentru clienți. Din păcate atunci când vine vorba despre cumpărături online în România încă există foarte multă reticență din partea unora, oamenii încă se tem de posibilitatea de a li se fura banii de pe card dacă-l folosesc cumva la cumpărături online.

Mentalitatea se schimbă greu în România, suntem în perioada de tranziție și din fericire există aplicații precum Casier Total care pot să aducă reîncărcarea electronica pentru cartelele PrePay la magazinele de cartier.

Astfel, cei care doresc o reîncărcare electronică o pot achiziționa mult mai rapid și fără să fie nevoiți să se ducă la punctele de lucru ale companiilor de telecomunicații pentru a-și încărca cu credit sau minute cartelele PrePay.

Este un serviciu foarte util și pentru magazinele de cartier, cu cât fluxul de clienți care intră în magazin crește, cu atât crește și vânzarea. Cei care intră în magazin pentru a cumpăra o încărcare electronică vor cumpăra și alte produse mai mult ca sigur, este o situație foarte convenabilă pentru proprietarii de magazine.

Cât costă aplicația Casier Total pentru magazine, supermarketuri și benzinării?

Aplicația Casier Total nu costă niciun ban, este total GRATUITĂ pentru proprietarii de magazine, supermarketuri, benzinării, entități comerciale așezate în mijlocul societății. Instalarea aparaturii este de asemenea gratuită, la fel și semnalizarea corespunzătoare a serviciilor oferite prin intermediul acesteia în preajma magazinului.

Din contră, magazinul primește un comision din fiecare tranzacție efectuată prin intermediul aplicației Casier Total, comision care la final de an fiscal are menirea de a transforma un serviciu salutar pentru comunitate întru-un serviciu capabil să aducă profit magazinului în mod direct. Practic, proprietarii de magazine nu au niciun cost, nu trebuie să investească absolut nimic pentru a beneficia de aplicația Casier Total, au numai de câștigat. Este o situație win-win pentru toată lumea, în special pentru clienții magazinelor care își pot rezolva anumite probleme rapid, la colț de bloc.

2 COMENTARII

  1. Cu siguranta, impreuna cu aparitia acestei aplicatii, lupta dintre hipermarketuri si magazinele de cartier devine din ce in ce mai acerba. Dar, datorita serviciilor oferite prin intermediul acestei aplicatii precum incasarea facturilor utilitati sau reincarcarea a cartelelor PrePay, magazinele de cartier au sansa de a-si castiga clientii prin oferirea unor servicii speciale si oferind astfel cumparatorilor reticenti optiuni suplimentare.

  2. Cu siguranta aceasta aplicatie poate fi un mare avantaj atat pentru magazinele mici cat si pentru clienti, fiind o modalitate buna de a creste profitul magazinului si de a oferi servicii noi si practice clientilor. Sunt curiosa sa vad schimbarile pe care le va aduce aceasta aplicatie in anii urmatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.