Acasă Colțul camionagiilor Manualul TRACE – ce este și cum te poate ajuta ca șofer...

Manualul TRACE – ce este și cum te poate ajuta ca șofer profesionist începător

305
0

Manualul TRACE (Transport Regulators Align Control Enforcement) reprezintă un document care oferă explicații privind Regulamentul 561 în sprijinul punerii în aplicare armonizate a controalelor rutiere. NU, NU este un document dedicat șoferilor profesioniști, ci un document dedicat organelor de control.

Acest manual este cel după care se ghidează cei de la ISCTR atunci când fac controale, sau orice altă entitate de control din Uniunea Europeană. De ce este el util pentru începători? Ei bine, logica este destul de simplă. Cine învață manualul de control cu siguranță nu va avea nicio lacună legislativă.

Manualul TRACE nu are o dimensiune foarte mare, sunt doar 96 de pagini, în care există explicații detaliate despre: Acordul AETR, Sancțiuni, Controale Rutiere, fiecare articol din Regulamentul 561 cu posibilele lui încălcări de către șoferi. Spicuind spețe din fiecare articol din Regulamentul 561 din acest manual, va fi maximum de cunoștințe la care un șofer începător poate avea acces în mod legal în ziua de astăzi, pentru a putea preveni amenzile organelor de control. Evident, și începătorul trebuie să-și dorească acest lucru, trebuie să-i place să învețe și să se documenteze.

Manualul TRACE se poate descărca de AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.