Acasă Colțul camionagiilor „Am venit aici ca să învăț, nu pentru bani.” – Concluziile lui...

„Am venit aici ca să învăț, nu pentru bani.” – Concluziile lui Valentin, șofer profesionist începător, după primele 3 luni de comunitate 

1101
0

Pe Valentin în cunoaștem de mulți ani, de când lucra pe 3.5 tone prin țară și prin străinătate și ne arăta cum se face o omletă ca la carte oriunde te-ai afla în lume. Canalul lui de YouTube se numește SPIV dar clipul de mai jos l-am găsit pe noul său canal SPIV MOD, la care vă invit pe toți să vă abonați dacă sunteți șoferi profesioniști începători sau în devenire. Valentin a stat pentru prima dată plecat pe camion pe comunitate 3 luni consecutive și acum a venit cu concluziile. Mi-a plăcut foarte mult cum a pus problema, cred că sunt foarte puțini cei care aleg să plece pe comunitate ca să acumuleze cunoștințe, nu neapărat pentru bani.

„Am venit aici pentru a învăța, deci primul punct nu au fost banii. Banii au fost 2. Nu sunt de neglijat dar pentru mine prioritatea numărul 1 nu au fost banii, a fost experiența.” Așa își începe Valentin clipul în care explică pe larg cum au fost primele 3 luni de comunitate pentru el, cu bune și cu rele. Dacă vă place clipul nu ezitați să vă abonați la canalul lui de YouTube SPIV MOD.

Cât despre cei care considerați că nu trebuie promovată ideea de muncă pe comunitate, cred că cel mai bine ar fi să nu judecăm pe nimeni pentru că nu cunoaște situația de acasă a nimănui, nu cunoaștem planurile oamenilor de viitor și sincer, nu știu ce meserie mai poți să profesezi în România fără studii superioare și să aduci acasă peste 2000 de euro pe lună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.