Acasă Informații Utile Lovitură grea pentru samsari! Cu RAR EXPERT îți poți verifica viitoarea mașină...

Lovitură grea pentru samsari! Cu RAR EXPERT îți poți verifica viitoarea mașină direct la RAR

176
0

Lovitură grea pentru samsarii de autoturisme, în special pentru cei care aveau obiceiul de a pune la vânzare vehicule de tip „troacă”, curățate să arate bine dar care în realitate făceau concurență dură epavelor. Mașini făcute una din trei lovite, cu serii de motor sau de șasiu necorespunzătoare.

RAR a dat startul unui program destul de interesant numit RAR eXpert, prin intermediul căruia cei care doresc să-și cumpere un autoturism second hand îl pot verifica GRATIS în cadrul stațiilor RAR Grivița – București și RAR Cluj. Raportul de expertiză se eliberează pentru elementele de identificare dar clienții pot solicita și o verificare pe parte mecanică privind siguranța circulației.

Cristian BUCUR – director tehnic RAR

„Ca și cumpărător, dacă am de ales între două oferte similare din punct de vedere al prețului, una expertizată deja de RAR în vederea transferului de proprietate, iar cealaltă nu, în proporție de 99% o voi alege pe cea certificată de RAR. Recomand tuturor cumpărătorilor să apeleze la verificarea mașinii la Registrul Auto Român înainte să o plătească.”

Și dacă tot ajungeți la RAR înainte de achiziția autovehiculului, inginerii noștri pot face și o evaluare din punct de vedere tehnic. Printre altele, această evaluare poate evidenția reparații neconforme la structura de rezistență sau, cu anumite condiționări, eventuale intervenții asupra indicatorului de kilometraj.

Pentru a beneficia de aceste servicii puteți face extrem de simplu programare la RAR, fie telefonic în „call center” la numărul 021/9672, fie pe site-ul nostru www.rarom.ro, unde trebuie să dați clik pe butonul RAR eXpert, aflat pe prima pagină a site-ului.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.