Acasă Colțul camionagiilor Șoferii trebuie plătiți, nu lăsați „să se descurce”!

Șoferii trebuie plătiți, nu lăsați „să se descurce”!

102
0
camioane NOI

Unul dintre motivele principale pentru care salariile șoferilor profesioniști din România sunt mici se leagă și de „descurcăreala” care se practică în această breaslă încă de pe vremea lui Ceaușescu. Patronii preferă să le dea salarii mici și să închidă ochii la o motorină, la o roabă de fier vechi aruncată din benă într-o curbă strategic aleasă și așa mai departe. Aceste lucruri nu sunt normale și trebuie să înceteze o dată pentru totdeauna!

Nu este normal ca cineva să se ducă la muncă și după ce muncește, să fie nevoit să mai facă o muncă suplimentară, neplătită, lipsită de etică și de morală, doar ca să completeze diferența de bani pe care ar fi trebuit să-i primească de la bun început sub formă de salariu. Descurcăreala este o molimă lăsată de Epoca Comunistă adânc înfiptă în molecula ADN a românilor, AND care iată că se duce mai departe din generație în generație de descurcăreți.

Șoferii trebuie plătiți, nu lăsați „să se descurce”. Au trecut mai bine de 30 de ani de la așa zisa Revoluție și, iată-ne tot cu comportamente comuniste de care cine știe dacă vom scăpa vreodată. Partea proastă este că mulți dintre șoferii profesioniști care activează pe România unde descurcăreala este în toi au luat contact și cu străinătatea la un moment dat și din păcate nu au învățat nimic din lucrurile bune pe care le are Occidentul de oferit, printre care și mentalitate.

Pentru ca lucrurile să se schimbe, oamenii trebuie întâi să-și cunoască drepturile, valoarea muncii lor, și evident să nu mai accepte să lucreze pe salarii mici. Descurcăreala nu este nimic demn, nu este nimic de fală, nu aduce nimic bun în societate și nu pune capăt unei mentalități învechite… Ca lucrurile să se schimbe, oamenii trebuie să se schimbe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.