Acasă Colțul camionagiilor American Loggers – Cel mai bun reality show din „istoria camioanelor” –...

American Loggers – Cel mai bun reality show din „istoria camioanelor” – Unde se poate vedea?

162
0

Dacă sunteți amatori de filme cu camioane, seriale sau reality show-uri, cu siguranță trebuie să vedeți American Loggers. Mulți dintre noi au prins serialul când rula pe Discovery, în perioada 2009 – 2011, însă acum foarte greu este să-l mai găsești pe undeva dacă vrei să-l vezi. În România, îi găsiseră un nume absolut ridicol pe vremea aceea, îi spuneau parcă „Țapinarii” și chiar dacă părea ceva regizat, în realitate show-ul chiar prezenta munca la pădure, cu camioane, în SUA.

Show-ul prezenta de fapt viața familiei Pelletier, din Millinocket, Maine, Statele Unite. Alături de cele două companii ale familiei, Gerald Pelletier Inc și Pelletier Brothers Inc, companii cu vastă experiență și tradiție în tăierea lemnului, scoaterea lui din pădure și transportul până la fabrica de prelucrare din North Maine, aceștia au căutat constant să evolueze. Spre exemplu, frații Pelletier s-au apucat și de construit remorci pentru transportul lemnelor de la pădure.

Întrebarea de bază este unde se mai poate vedea acum American Loggers? Ei bine, pare să fie disponibil la un preț rezonabil pe Prime Video, discovery +, Sling TV și Apple TV+. Din păcate multe servicii sunt din SUA așa că dacă vreți să aveți acces la ele va trebui să le păcăliți cu un VPN. În ultimii ani au luat-o razna cei care conduc UE și impun o grămadă de reguli care fac aproape imposibilă vizionarea conținutului de peste ocean în Europa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.