Acasă Editorial Tesla Cybertruck – ce soluții vor găsi românii pentru a o înmatricula?

Tesla Cybertruck – ce soluții vor găsi românii pentru a o înmatricula?

111
0

Multe aberații sau lucruri ciudate se fabrică dincolo de Ocean, însă această mașină a celor de la Tesla parcă le depășește pe toate. Considerată un SUV electric, la cum arată pare mai degrabă desprinsă dintr-un film SF al anilor 80. Ei bine, lansarea oficială în Europa a acestei mașini va avea lor în perioada 26-29 iunie 2024 și va putea fi văzută și eventual testată la București, în cadrul evenimentului Cyber Odyssey care va lua startul la Berlin.

Cei care doresc să vadă mașina în România vor trebui să meargă la Tesla Center din Splaiul Unirii în perioada indicată mai sus, însă până pe data de 7 iulie camioneta va putea fi văzută și în alte 7 orașe ale țării. Momentan, Tesla Cybertruck nu poate înmatriculată în România sau în Europa întrucât nu respectă standardele europene de siguranță, fiind un vehicul de peste 3 tone care are caroseria din oțel inoxidabil. Cu timpul însă, se vor găsi portițe pentru ca automobilul să poată fi înmatriculat, cel puțin în România, unde există o adevărată tradiție din a identifica noi portițe de a fenta legea.

Tesla Cybertruck – ce soluții vor găsi românii pentru a o înmatricula?

Spre exemplu, camioanele beneficiază de scutire la impozit dacă au suspensie pneumatică pe față, iar SUV-urile cu motoare de 5000 de centimetri cubi pot achita impozit infim dacă sunt omologate drept autoutilitare. De asemenea, vehiculele înscrise pe persoane cu handicap, veterani de revoluție sau foști deținuți politici nu plătesc impozit. Acestea fiind spuse, rămâne de văzut din iulie anul acesta, ce fentă legislativă vor găsi românii pentru a înmatricula Cybertruck.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.