Acasă Editorial Cele mai mari lipsuri ale site-urilor de anunțuri auto online

Cele mai mari lipsuri ale site-urilor de anunțuri auto online

1189
0
anunțuri auto online

olx-960x447Eu sunt genul de om ceva mai pretențios atunci când vine vorba despre autoturisme. Știu ce vreau dar din păcate filtrele de pe site-urile de anunțuri din România îmi dau mari bătăi de cap. Ca să ne înțelegem, vorbesc despre olx.ro și despre lajumate.ro. Singurul site care-i cât de cât mai ok din punct de vedere al filtrelor este autovit.ro dar care din păcate cam șomează. Oamenii preferă să pună anunțurile gratis pe olx și lajumate decât să plătească pe autovit. Într-un fel e o logică destul de pertinentă a românilor care întotdeauna au dorit servicii moka.

Cele mai mari lipsuri ale site-urilor de anunțuri olx.ro și lajumate.ro reprezintă lipsa filtrelor pentru aer condiționat și culoare. Povesteam într-un articol trecut despre faptul că nu pricep de ce se continuă importurile de cazane (mașini fără AC) în condiția în care în România vara temperaturile depășesc 40 de grade Celsius la umbră. Dacă cele două site-uri de anunțuri foarte populare ar arunca și un filtru pentru aer condiționat printre celelalte mi-ar fi și mie mai simplu să sortez anunțurile care mă interesează. Nu e nici o plăcere să citești 10 anunțuri consecutive să vezi doar dacă mașinile cu pricina au sau nu AC, eventual să te holbezi la poze din toate unghiurile în speranța că vei zări în consola centrală butonul de aer condiționat.

Lipsa filtrului pentru culoare este un alt minus al site-urilor de genul olx.ro sau lajumate.ro. Poate că nu sunt mulți cei pentru care contează culoarea unei mașini, dar cel puțin pe mine m-ar interesa un Polo alb. Păi bine, mă interesează dar cum pot să sortez anunțurile din moment ce nu există filtru pentru culoare? Nu știu, mi se par două aspecte destul de importante din punctul meu de vedere și relativ simplu și de implementat. Să nu mai zic de lipsa filtrelor pentru înmatriculat sau neînmatriculat, volan pe dreapta, înmatriculat în Bulgaria și așa mai departe.

Pe tine ce lipsuri te deranjează cel mai mult în ceea ce privește site-urile de anunțuri?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.