Home Editorial De ce se tot importă mașini fără AC?

De ce se tot importă mașini fără AC?

1847
1
mașini fără AC

acTrăind în România, am observat ca mulți alții două lucruri destul de evidente: vara, temperaturile depășesc 40 de grade Celsius la umbră, iar călătoria pentru mai mult de 2 minute la bordul unui mijloc de transport lipsit de aer condiționat este un eveniment asemănător saunei. Cei care au mașină fără aer condiționat pot confirma faptul că o asemenea mașină nu poate fi folosită pe timp de vară, mai ales dacă ai de mers la o nuntă sau un eveniment special în cadrul căruia trebuie să arăți și tu a om, nu a purcel. Acestea fiind spuse, întrebarea mea este de ce se tot importă mașini fără AC?

Nu pot să înțeleg. Eu unul am avut mașină fără AC și sincer să fiu nu aș mai cumpăra o a doua nici dacă mi-ar vinde-o cineva mai ieftin decât un chilipir. Compromisul e mult prea mare. De ce și-ar dori cineva o mașină în care să se simtă câteva luni pe an ca într-un cuptor? Eu înțeleg că sunt cu câteva sute de euro mai ieftine dar pe bine, chiar nu merită banii. O mașină fără AC este un cazan pe roți.

Singurul client pentru care cred că se importă asemenea cazane este omul la prima mașină care este și oarecum strâmtorat oarecum. Dacă nu ai mai avut mașină e posibil să te păcălești și să cumperi una fără AC dar probabil după ce vei trece prima vară cu ea, vei căuta să scapi de ea cât mai repede. Bine, poate că este doar părerea mea proprie și personală, poate că alții văd în continuare motive pentru care investesc în asemenea ceaune.

Previous articleCâteva lucruri pe care samsarii trebuie să le înțeleagă o dată pentru totdeauna
Next articleCare sunt limitele normelor de poluare euro și care sunt excepțiile?
Impatimit al automobilismului, adept al condusului corect si al disciplinei in trafic.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here