Acasă Editorial Cei care se urcă beți la volan ar trebui să piardă pentru...

Cei care se urcă beți la volan ar trebui să piardă pentru totdeauna dreptul de a conduce

1147
0
beti la volan

beatAm văzut ieri la TV acea știre în care un bărbat beat a lovit cu mașina o femeie de 35 de ani pe care a omorât-o pe loc. La locul accidentului, bărbatul era supărat nevoie mare că și-a stricat mașina, nu că ar fi ucis un om. E drept, există două posibilități când ești beat: ori spui numai tâmpenii ori spui numai adevărul. Am stat un pic și m-am gândit cât de mult trebuie lucrat pentru a preveni asemenea accidente pentru că avem o problemă de mentalitate. Foarte mulți români nu conștientizează pericolele la care se expun și la care expun și pe alții în momentul în care urcă beți la volan.

Se consumă foarte mult alcool în România, suntem patria țuicii și a vinului, cât despre bere, ne luptăm din greu cu nemții pentru supremație din punct de vedere al cantității. Problema este că de 26 de ani, aceeași poveste: un bărbat beat s-a urcat la volan și a ucis X persoane. Până când? Până când se va sta așa cu mâinile în sân și se va tolera chestia asta? Ce pedeapsă poți să mai dai unuia care abia se mai ține pe picioare de beat ce e? Ce socoteală poți să-i mai ceri după ce omoară?

Watch video!

Cei care se urcă beți la volan ar trebui să piardă pentru totdeauna dreptul de a conduce

Nu cred că suspendarea dreptului de a conduce un an de zile sau doi sau trei poate potoli niște oameni prea bătuți în cap să priceapă că NU AU VOIE SĂ CONDUCĂ BEȚI. Sunt de părere că cei care sunt prinși sub influența alcoolului de către poliție ar trebui să piardă pentru totdeauna dreptul de a conduce un autoturism pe străzile din România. Nu contează că e o alcoolemie de dosar penal sau nu, normal este ZERO. Rezultatul alcooltestului trebuie să fie 0.00 într-o lume normală.

Trebuie să facem ceva pentru a scăpa de pe drumurile noastre de bețivani, de oameni care sunt nepăsători și prea proști să-și dea seama de nenorocirile pe care le pot produce.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.