Acasă Editorial 3 motive pentru care târgurile auto vor dispărea de tot în următorii...

3 motive pentru care târgurile auto vor dispărea de tot în următorii 10 ani

1854
0
târgurile auto vor dispărea

târgurile auto vor dispăreaAm fost în târg în Severin, am fost în târg în Timișoara și am ajuns la o concluzie pe cât de drastică pe atât de realistă: în următorii 10 ani, târgurile auto or să dispară complet. Există și 3 motive principale pentru care cred că vor avea această soartă, motive pe care le voi explica în cele ce urmează. Probabil că toți ați văzut sau ați luat act de existența celor ce urmează să le scot în evidență, dar cam asta este realitatea, din păcate.

3 motive pentru care târgurile auto vor dispărea de tot în următorii 10 ani

  1. Apar tot mai multe site-uri de anunțuri online iar oamenii devin tot mai comozi. Comoditate zdruncină destul de tare din temelii târgurile auto. Nu știu de ce oamenii nu mai au acea plăcere de a merge printre mașini și de a observa exemplarele. Pentru mine unul este o plăcere dar nu sunt leneș. Nu am o problemă în a petrece 2 ceasuri într-un târg auto.
  2. Samsarii își cumpără propriile terenuri pe care întind mașinile, nu mai plătesc la târg. Probabil toți ați văzut parcuri auto distincte de târguri. Ei bine, atunci când ai o mașină de ținut în târg, probabil că nu te costă o avere să o ții acolo, dar la 20 de mașini problema se schimbă. Sunt destul de mulți bani și e mult mai rentabil să cumperi propriul teren.
  3. Combinatorii au stricat piața de tot, indiferent de târg. În orice târg te-ai duce o să vezi țigani, o să vezi combinatori de ocazie care încearcă și ei să intermedieze o tranzacție, chiar dacă mașinile cu pricina nu le aparțin. Când vezi cu cine ai de-a face nici nu-ți vine să mai intri în târg, așa că lipsa oamenilor de printre mașini este destul de justificată.

Acestea sunt cele mai importante 3 motive pentru care consider că în următorii 10 ani, târgurile auto ca și concept se vor transforma total și se vor dizolva până la dispariție. Vor rămâne pe piață doar olx.ro, lajumate.ro și samsarii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.