Home Editorial Cât de util este un power bank în mașină?

Cât de util este un power bank în mașină?

2007
0
power bank

Folosesc un power bank în mașină de mai bine de 6 luni și vă pot spune că este mai mult decât util. Știu că majoritatea folosiți priza de 12v dar mie unul mi se pare cam anapoda atunci când ai de încărcat mai mult de 2-3 dispozitive și din păcate la mine se cam strâng peste 3. Am nevoie de multe ori să încarc casca Bluetooth, vreo două telefoane, un laptop, tabletă, GPS, am nevoie de curent și pentru camera auto DVR și câte și mai câte.

Ca să fac față la un asemenea consum, eu unul am cumpărat un power bank de minim 12.000 mAh de aici. E perfect pentru că are suficientă putere să încarce telefoanele și alte dispozitive din mașină fără să mai suprasolicit bateria automobilului atunci când sunt în staționare pe undeva. La priza de 12v las numai GPS-ul și camera DVR, eventual și laptopul dacă îl mai car după mine, iar pe power bank bag dispozitivele mobile precum telefoanele, casca Bluetooth dacă am bafta să se descarce, etc. Împart destul de eficient consumul astfel încât să încarc absolut tot fără să suprasolicit nimic.

Asta e, în ziua de azi în mașină ai nevoie de foarte multă tehnologie iar un power bank te poate ajuta foarte mult. De încărcat, bateria asta externă se încarcă în mai puțin de o zi și mă ține destul de mult. Mi s-a întâmplat să mă țină și două săptămâni atunci când nu am prea forjat-o. Deja mă gândesc să cumpăr una de peste 20.000 mAh pe care vă dați seama că aș fi nevoit să o duc la încărcat mult mai rar. Problema este că sunt destul de rare la vedere aceste modele de capacitate foarte mare și destul de scumpe.

De asemenea, aș mai recomanda un power bank și celor care au probleme cu instalația electrică – nu le funcționează priza de 12v sau pur și simplu alternatorul nu-și prea face treaba, ori bateria este pe ducă și nu prea mai reține curent. Orice suprasolicitare a instalației electrice te poate face să pornești doar împins ori tras, așa că recomand cu căldură un power bank celor cu asemenea probleme.power bank

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here