Home Editorial Preț negociabil

Preț negociabil

1248
0

Am fost în week-end în târgul auto din Drobeta Turnu Severin și am observat o chestie care a cam luat amploare: nimeni nu afișează prețul. La rubrica „preț” de pe afișul de vânzare pus pe mașinile din târg apare scris „negociabil”… Acum, eu întreb un singur lucru: oamenii vor să vândă mașinile cu pricina sau nu? Dacă da, de ce nu afișează prețul?

Eu unul văd trei scenarii posibile în acest caz:

  1. Nu se afișează prețul ca să nu afle concurența cu cât vând ei mașinile
  2. Mizează pe faptul că pot prosti în direct la telefon omul să scoată mai mulți bani
  3. Să nu se facă de râs cu propria lăcomie (prostie)

Măi fraților, afișați prețul dacă vreți să vindeți ceva… Dacă omul se încadrează în buget și consideră prețul ca fiind unul corect pentru mașina vândută, te sună el ca să ceară detalii. De ce e nevoit omul să dea un telefon doar pentru a afla un preț? În ce colț al Universului se mai procedează în acest mod când vine vorba de vândut o mașină?

Și chestia asta nu se aplică doar la mașini, grupurile de pe Facebook iarăși sunt acaparate de niște postări ciudate în care detalii precum prețul se acordă doar în privat… WTF… De ce? Vrei să vinzi ceva sau ce vrei să faci? Pune domne prețul și dacă e cineva interesat te va contacta, sau ai impresia că dacă iei pe fiecare în parte și încerci să-l prostești, ține figura? Românii nu mai sunt atât de proști cum erau în vremurile când nu exista internet să știi…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here