Home Informații Utile La cine apelezi când trebuie să transporți un mort?

La cine apelezi când trebuie să transporți un mort?

7293
0
transporți un mort
SERVICII FUNERARE LUCA
SERVICII FUNERARE LUCA

Să transporți o persoană decedată în ziua de azi, indiferent de distanță nu mai e atât de simplu cum era cândva, când găseam pe cineva cu o Dacie 1310 Break, îl plăteam bine, îl convingeam să scoată bancheta din spate și să transporte sicriul până la destinație.

Ei bine, încearcă astăzi să mai transporți o persoană decedată în acest stil clasic și vei vedea că nu se mai bagă nimeni. Acestea fiind spuse, cum faci să aduci acasă o persoană decedată într-o altă localitate dacă nu te poți duce personal sau dacă nu ai o mașină corespunzătoare?

La cine apelezi când trebuie să transporți un mort?

Există câteva firme în București care se ocupă cu transport funerar. Este de departe cea mai bună soluție mai ales dacă este vorba despre persoane bătrâne, pensionare, care se pot transporta gratuit în baza talonului de pensie dacă se va apela la o firmă precum Casa Funerară Luca.

De reținut este faptul că transportul funerar poate fi dus la bun sfârșit doar dacă există acel certificat eliberat de medicul legist sau adeverința de înhumare.

Transportul decedaților nu mai este o problemă atât de mare atunci când știi direct la cine să apelezi. În cazul în care nenorocirea te lovește nepregătit, te poți baza și pe internet. Vei găsi cu ajutorul Google tot ce ai nevoie inclusiv numere de telefon. De exemplu, poți nota 0763.100.200 – NON-STOP, în cazul în care știi că cineva are să treacă în curând în lumea celor drepți în curând.

E bine să ai în agenda ta un număr de telefon al unei case funerare dacă știi că urmează ceva inevitabil. Faptul că unele dintre ele se ocupă și cu transportul defunctului nu poate decât să te ajute.

Transportul funerar este o soluție complementară care a apărut în societate în urma evoluției firești a lucrurilor. Mi se pare ceva foarte normal și sunt sigur că are mult mai multe avantaje chiar și în situația în care ești nevoit să plătești pentru acest serviciu decât dacă te-ai ocupa singur de problemă. Nu știu câți dintre voi ați transporta decedați cu mașina personală, însă eu unul cu siguranță aș apela la o firmă specializată.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here