Acasă Editorial Târgul auto din Timișoara – o altă glumă proastă

Târgul auto din Timișoara – o altă glumă proastă

8425
1
Târgul auto din Timișoara

Târgul auto din Timișoara Am fost la Timișoara să mă uit în târg de mașini. Fiind scârbit de târgul auto din Drobeta Turnu Severin, am zis să fac un drum de 10 ore dus-întors cu autocarul până la Timișoara ca să mă uit oleacă pe la mașini. Am zis că târgul lor e mai ok, că Timișoara este un oraș mai aproape de Vest, de Occident și că obiceiurile severinene bazate pe lăcomie, prostie și nesimțire sunt doar un vis acolo.

Ei bine, din păcate, dezamăgirea mea a fost destul de mare din trei puncte de vedere mari și late, despre care voi discuta pe îndelete în cele ce urmează. Sincer vă spun că nu mă așteptam la un asemenea rezultat. Consideram Timișoara un oraș serios dar din păcate, s-a umplut și acolo de ciobani și de nesimțiți puși pe căpătuială. Iată cele 3 motive de dezamăgire pentru târgul timișorean.

3 motive pentru care consider târgul auto din Timișoara o glumă proastă

  1. Numărul mașinilor este foarte mic. Cred că sunt de vreo două ori mai multe autoturisme expuse față de Severin. Din punctul meu de vedere, este puțin. Mă așteptam la ceva mult mai extins dar din păcate, efectul anunțurilor gratuite online a afectat toată țara.
  2. Prețurile sunt la fel de mari ca la Severin. Am tot zis că cei din Severin sunt niște oameni pentru care lăcomia face parte din normalitate. Ei bine, se pare că și la Timișoara la fel este. Aceleași Golf-uri 4 la +2000e neînscrise ca și la Severin. Prețuri de prostit fraierii.
  3. Târgul este plin de țigani. Nu știu voi, dar eu când văd asemenea „afaceriști” fug cât văd cu ochii. Nu am încredere nici 0.01% în asemenea oameni cu care am avut numai probleme în trecut, și nu cred că sunt singurul. Am mai auzit eu că țiganii au ajuns să facă legea în Timișoara dar am zis că poate e doar un zvon. Iată că este cât se poate de real.

Acestea fiind spuse, din punctul meu de vedere, târgul auto din Timișoara este o dezamăgire la fel de mare ca cel de la Severin.

1 COMENTARIU

  1. Salut! Incearca targul din Oradea, daca ai drum pe aici, mai ales duminica. Sunt si destul de multe cazaturi, dar ai ocazia sa gasesti si ceva foarte bun, depinde de… norocul zilei. Totusi, preturile mi se par sensibil peste cele din Cluj, de exemplu.
    Apropo, ce zici, merita un Scenic 1 facelift 1.9 dti 2000 euro? Taxa nerecuperata. Scrie-mi pe mail, daca ai timp si chef. Mersi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.