Acasă Editorial Merită banii un scaun pentru gaming sau totul este doar marketing?

Merită banii un scaun pentru gaming sau totul este doar marketing?

2792
1
scaun pentru gaming

Probabil ați observat faptul să pe piața scaunelor de birou au început să apară scaune speciale destinate gamingului. Chiar este necesar un asemenea scaun în cazul în care petreci ceva mai multe ore jucându-te pe consolă sau pe calculator? Ei bine, haideți să aflăm împreună… Să vedem mai întâi care este logica din spatele unui scaun pentru gaming.

De ce sunt necesare aceste scaune pentru gaming?

Ei bine, aceste scaune pentru gaming sunt necesare în primul rând pentru că cei care se joacă pe calculator au parte de ceva mai multă acțiune față de cei care fac muncă de birou. Deci, automat, scaunele de birou pentru gaming sunt mult mai rezistente la șocuri și la suprasolicitări.

De asemenea, sunt și ceva mai confortabile mai ales în zona lombară. În ultimă instanță, puteți observa că scaunele pentru gaming au o formă specifică scaunelor din mașinile de curse. Prin intermediul acestora, o să te simți mai în mijlocul acțiunii atunci când apeși pedala la maxim în jocuri precum Need For Speed.scaun

Cât costă un scaun special pentru gaming?

Scaunele pentru gaming nu sunt exagerat de scumpe, prețurile încep pe la 400 Ron și se duc lejer către 1000 de Ron. Rămâne la aprecierea fiecăruia dacă merită banii sau nu. Fiecare om este un caracter diferit. Pentru mine de exemplu, merită banii un scaun pentru gaming întrucât sunt foarte implicat în jocuri atunci când trec la fapte, sunt indus la maxim în atmosferă și sunt de părere că este o idee bună să cumperi și un scaun care să te ajute să simți și mai intens senzațiile.

Pentru cei care susțin că este vorba doar despre marketing, îi invit să testeze un asemenea scaun pentru câteva ceasuri măcar, apoi să-și dea cu părerea. Evident, acum scaunele pentru gaming seamănă destul de mult cu scaunele directoriale dar asta nu înseamnă că sunt identice. Practic, un scaun nu poate să arate foarte diferit de un alt scaun, însă în ceea ce privește calitatea de construcție și confortul există diferențe foarte mari. Aici ies în evidență scaunele pentru gaming.

1 COMENTARIU

  1. De fiabilitatea scaunelor de gaming nu ai adus vorba ! Sunt de acord cu tine ca sunt confortabile arata impecabil unele din ele dar sa vorbim si de rezistenta in timp iar eu sunt de parere ca se strica la fel de repede ca cele normale . Mai nou producatorii apeleaza la uzura programata din simplu fapt ca daca un produs va tine foarte mult timp atunci producatorul intra in faliment . Iti dau un exemplu simplu sa zicem rotile sunt facute cu spite si nu pline cum ar trebuie , a doua chestie locul unde intra axul rotii in loc sa fie plin cum ar fi normal sa reziste mult timp este facut dintru-un cilindru de plastic sustinut de 5 picioruse oare cat dracului costa sa fi fost facut dintr-o singura bucata si exemplele pot continua deci in concluzie scaunele de gaming sunt concepute pentru clasa de mijloc adica cand ai salariu de 1500 euro pe luna , pentru unu ca mine care traiesc din 800 lei pe luna imi este imposibil sa dau 1000 de lei pe un scaun si dupa 3-4 ani sa dau cu el la gunoi .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.