Home Editorial Despre elevatoarele auto – o soluție excelentă pentru parcările de lux

Despre elevatoarele auto – o soluție excelentă pentru parcările de lux

3154
0

lift-autoAm observat că există foarte multe proiecte imobiliare în București. M-am documentat puțin și într-adevăr toate oferă locuri de parcare în cazul în care este vorba despre apartamente dar am fost puțin surprins de faptul că nu sunt nici măcar locuri de parcare subterane.

Ce rost are să dai +100.000 de euro pentru un apartament situat într-un complex de lux dacă îți ții mașina afară în fața blocului, prin ploaie, vânt, zăpadă, etc?

Cred că aici nu discutăm despre lipsa finanțelor în ceea ce privește implementarea unor parcări moderne, ci despre viziune. Dacă cei care construiesc aceste clădiri nu au viziune să implementeze elevatoare auto în clădirile cu pricina, oamenii își le vor ține mașinile în fața blocului din păcate.

Care poate să fie prețul unui elevator auto? Vă dați seama că la +100.000 de euro pentru un apartament cu 3 camere, n-ar mai conta 5000 de euro/persoană pentru implementarea unui asemenea elevator. Toată lumea ar avea mașina în interiorul clădirii și astfel ar fi mult mai protejate.

Un elevator auto (sistem de parcare) poate avea până la 5 nivele și poate suporta o greutate maximă de 4,5 Tone. Eu unul dacă aș fi dezvoltator imobiliar pe nișa aceasta de clădiri de lux nu aș sta pe gânduri și aș implementa un asemenea elevator în fiecare instanță în parte.

Adică frate, omul dacă dă +100.000 de euro pentru un apartament cu 3 camere, trebuie să aibă mașina la adăpost și totul trebuie să vină sub o formă super occidentală, modernă.

În plus, aceste lifturi nu consumă curent, sunt foarte rezistente și sunt foarte simplu de operat și de întreținut. Siguranța este maximă, nu am auzit niciodată de accidente petrecute cu asemenea platforme. Mie unul mi se pare ideea perfectă pentru dezvoltatori care pe o suprafață foarte restrânsă pot oferi oamenilor o parcare foarte modernă, acoperită. Nu sunt nevoiți să compromită demisolul, terenul din fața blocurilor, etc. Toată lumea ar avea de câștigat.

Tu ai cumpăra un apartament într-un complex rezidențial dacă ar avea parcare bazată pe un elevator auto? Lasă-mi în scris în comentarii dacă te bucură sau te sperie ideea unui ascensor auto…

Previous articleEste rentabil să înscrii o mașină veche și ieftină?
Next articleCum îți dai seama dacă mașina pe care vrei să o cumperi a fost îngrijită?
Impatimit al automobilismului, adept al condusului corect si al disciplinei in trafic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here