Acasă Editorial Biletele de avion low cost – soluția perfectă pentru amatorii de călătorii...

Biletele de avion low cost – soluția perfectă pentru amatorii de călătorii prin Europa

1489
0
Biletele de avion

biletele-de-avionCei care au cumpărat bilete avion Londra Anglia, probabil au observat că pe măsură ce avansăm ca societate, prețurile încep să devină din ce în ce mai mici, în special pentru companiile aeriene low cost. Există în acest moment foarte multe companii low cost care funcționează în întreaga Europă și cred cu tărie că acestea au fost întotdeauna cele care au susținut industria turismului.

Aduc în discuție Londra pentru că este de departe una dintre destinațiile preferate ale românilor, se zboară foarte mult către acel oraș indiferent că discutăm despre simplu turism sub formă de City Break sau muncă efectivă. Pe lângă faptul că se călătorește foarte mult în Anglia, există și foarte mulți români plecați la muncă, români care cu siguranță se bucură de prețurile tot mai mici ale companiilor aeriene low cost.

Dacă te numeri printre cei care nu au apucat încă să călătorească la Londra, te poți informa aici în legătură cu posibilele obiective turistice. Este de departe unul dintre cele mai interesante orașe din Europa și nu spun asta doar din cauza modului în care se circulă pe stradă în Anglia.  Londra este de departe unul dintre cele mai melancolice orașe din Vestul Europei, perfect pentru vizitat în această perioadă. De fapt, toamna este sezonul City Break-urilor în Marea Britanie.Cabine téléphonique et bus rouges à Londres (UK)

Cât costă un bilet de avion către Londra? Ei bine, prețurile pentru un bilet dus-întors încep de pe la 80 de euro dus-întors. Da, te costă mai mult trenul până la Constanța decât un zbor cu avionul de la București la Londra. Dacă am calcula, 40 de euro un zbor nu este deloc mult, sub 200 de RON și sunt mii de kilometri. Curios unde se va ajunge cu aceste prețuri pentru că deja mi se pare ridicol de ieftin. Să nu mai zic despre situațiile în care poți să cumperi bilete de avion chiar și cu 15 – 20 de euro dus-întors. E drept, zbori când are compania aeriană liber, dar totuși zbori.

Voi ce credeți? Sunt biletele de avion low cost soluția ideală pentru călătorii ieftine în Europa?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.