Acasă Editorial Motivul principal pentru care nu trebuie să cumperi niciodată o mașină când...

Motivul principal pentru care nu trebuie să cumperi niciodată o mașină când afară plouă

1560
0
nu trebuie să cumperi niciodată o mașină

wet-carCred că am auzit cu toții faptul că în momentul în care afară plouă, nu trebuie niciodată să cumperi mașini. Dacă v-ați întrebat vreodată de ce, priviți imaginile de mai jos. Pur și simplu în momentul în care vopseaua este udă, își schimbă nuanța, zgârieturile nu mai ies atât de bine în evidență și practic totul se schimbă. Pare o altă mașină, diferența de nuanță este foarte mare, vopseaua este mult mai lucioasă și practic nu ai cum să-ți dai seama de culoarea reală până ce mașina nu-i uscată.

De asemenea, probabil ați observat faptul că și pe site-urile de anunțuri este la modă să se urce imagini cu autovehicule gata scoase de la spălat, sub care apa încă se scurge. Oamenii au dat un jet de apă înainte să facă pozele dar din păcate la fel, culoarea vopselei se schimbă din cauza faptului că mașina este udă. Unii fac chestia asta intenționat ca să ascundă faptul că mașina cu pricina are o problemă cu vopseaua, alții fac chestia asta din inconștiență combinată cu bun simț, dorind practic să aibă mașina curată.

Așadar, vedeți exemplele de mai jos. Vă puteți da seama de faptul că mașina este udă destul de simplu: are un luciu foarte frumos, ca cel de poliș, iar pe sub mașină se află stropi destul de mari de apă în special în zona roților sau capătul extrem al portierelor. În cazul în care vedeți o asemenea mașină pe net, înainte să mergeți la vizualizare, cereți vânzătorului un set de poze cu mașina uscată. Vă pot scuti de un drum în plus, mai ales dacă vorbim despre i mașină aflată în alt oraș.8145102938_3f6ba97743_b

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.