Acasă Editorial Ce au in comun masinile si femeile?

Ce au in comun masinile si femeile?

3199
0
masinile si femeile

femeile-si-masinileOk, stiu ca pare putin ciudata intrebarea mea dar sa stiti ca nu este deloc asa! Ba mai mult, va asigur ca pana la finalul articolului o sa-mi dati dreptate.

Asa-i ca nu v-ati gandit niciodata ca o masina e ca o femeie pretentioasa? Normal ca nu! V-ati gandit ca ea nu va bate la cap cu nevoile ei! Am spus foarte bine, nu va bate la cap pentru ca ea, masina, spre deosebire de o femeie are nevoi pe care noi le sesizam si le satisfacem. Ea nu trebuie sa spuna nimic! Totul se face in liniste, liniste deplina! Bine, nu in toate cazurile, mai sunt si exceptii!

Spre exemplu, anvelopele de iarna! Ea nu ne cere asa ceva dar noi stim ca are aceasta nevoie, prin urmare ne conformam tacit ca doar in joc este atat binele ei cat si al nostru.

Aparent este atat de simplu sa ai o masina fericita si aici intervine o alta asemanare! Masina are nevoie de un anumit tip de anevelope, o anumita marca si toate acestea nu costa putin.

Din fericire, pentru masini exista Best Tires Shop! Un magazin online care te salveaza indiferent de problema, mai precis nevoia pe care masina ta o are. De la anvelope, jante, acumultatori si accesorii pana la service. Un fel de paradis pentru masini! O adevarata mana salvatoare pentru cei care nu dispun de prea mult timp.

Mergand mai departe cu aceasta paralela dintre femei si masini, femeile au nevoie sa isi schimbe garderoba de la sezon la sezon! Ei bine, la fel si masinile!

Apoi nevoia de atentie! Acesta este un aspect foarte important: si masinile merg la saloanele auto, unde timp de cel putin o ora sunt curatate, aranjate, parfumate, astfel incat cand ies de acolo arata wow!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.