Acasă Editorial Ultima strigare pentru anvelope de iarnă

Ultima strigare pentru anvelope de iarnă

1094
0
anvelope de iarnă

După ce câteva ninsori incipiente și de scurtă durată au dat șoferilor ceva bătăi de cap în luna decembrie, se pare că iarna are să-și intre de-a binelea în drepturi pe finalul lunii, așadar, dacă nu ai apucat să-ți echipezi mașina cu vestitele cauciucuri de iarnă, acum este ocazia perfectă. Ai o fereastră de câteva zile până la apariția ninsorilor și cred că profiți de ea la maxim.

Știu că mulți dintre voi nu sunteți tentați să faceți achiziția decât în ultima clipă, sperând la un an lipsit de zăpadă, însă nu este o mentalitate lăudabilă. Trebuie să fim cât mai preventivi și să luăm în calcul toate posibilitățile, nu să mergem pe ideea că poate nu ninge. Statistic vorbind, în ultimii ani iadul alb s-a dezlănțuit când ne-a fost lumea mai dragă, fără nici un fel de avertizare.

Așadar, poți cumpăra anvelope de iarnă oferite de Acvila înainte ca vremea să o ia razna. Te asigur că dacă vei face această mișcare cu câteva zile de la emiterea codului galben de ninsori îți va fi aproape imposibil să mai găsești o vulcanizare liberă în tot orașul, acestea vor fi luate cu asalt de alți mii de participanți la trafic ce au sperat până în ultima clipă că vor scăpa de o cheltuială anul acesta.

Este practic ultima strigare pentru anvelopele de iarnă din acest an și sfatul meu ar fi să vă echipați mașinile așa cum trebuie. Cauciucurile de iarnă nu sunt facultative și contribuie destul de serios la gradul de siguranță pe străzi în cazul în care apare gheața și zăpada și cred că acest lucru face parte din capitolul numărul 1 al conducerii preventive. Și stăm destul de prost la acest capitol.

Anvelopele de iarnă sunt foarte utilizate în străinătate, oamenii nu încearcă să fenteze sistemul și nici să cumpere niște gume de iarnă second hand care sunt de fapt 80% consumate, aduse de pe la tomberoanele străinilor cum se întâmplă în România. Sper ca în următorii 10 ani să se schimbe mentalitatea în România și să fim oarecum mai preventivi și mai serioși iarna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.