Acasă Editorial Ce accesorii nu trebuie să iți lipsească niciodată din mașină?

Ce accesorii nu trebuie să iți lipsească niciodată din mașină?

2193
0
accesorii

După ce mi-am cumpărat mașină am observat că ai nevoie de o sumedenie de accesorii pentru ea astfel încât să te declari complet mulțumit de ea și de confortul ei. Voi trece așadar în revistă în cele ce urmează cele mai important 6 accesorii care nu ar trebui să lipsească din absolut nici un autoturism, întrucât sunt imperios necesare anumitor operațiuni ce țin de șoferie sau confort.

6 accesorii care nu trebuie să-ți lipsească din mașină

  1. Camera auto DVR. Este imperios necesară pentru circulația pe străzile din România. Se circulă atât de haotic și sunt atât de multe lucruri nasoale care ți se pot întâmpla, încât un martor este obligatoriu în momentul în care pleci de acasă.
  2. Șervețelele. Nu de puține ori am blestemat și am înjurat de toți sfinții în momentul în care am observat că nu am nici un șervețel în mașină. Nu contează că-mi cumpărasem un sandviș și mă pătasem cu maioneză sau că voiam să curăț parbrizul, important este că nu le-am avut.
  3. Soluție pentru geamuri. Este sfântă mai ales atunci când pleci la drum lung. Eu unul prefer să nu mai plec decât să plec fără un bidon de 5 litri de soluție pentru parbriz. De ce? Pentru că drumurile noastre sunt infecte și după 3 km în afara localității, vei fi nevoit să speli parbrizul ca să vezi.
  4. Racleta pentru geamuri. Cu toate că în ultima vreme au apărut acele soluții pentru dezghețat parbrizul, tot racleta este cea care te va scoate din belele cele mai grele. Pe timp de iarnă, racleta este Dumnezeul șoferilor, un fel de înger păzitor împotriva gheții aciuite pe parbrizul mașinii.
  5. Coșul de gunoi. După vreun an în care am îndesat hârtii și ambalaje prin toate sertarele ușilor, am ajuns la concluzia că cel mai bine este să cumpăr un coș de gunoi. Sunt ieftine și se găsesc pe la toate magazinele de piese auto și accesorii, ori online pe internet.
  6. Trinomul cric – roată de rezervă – cheie de roți. Pana face parte din acea categorie de blesteme neprevăzute. Cuiul se va înfige în roata ta în momentul în care nu te aștepți, în momentul în care te grăbești să ajungi undeva, în momentul în care n-ai nici cel mai mic chef de schimbat roți. Ideea e destul de simplă: trebuie să ai roată de rezervă la tine + cric + cheie de roți. Dacă cumva le-ai lăsat pe undeva sau nu ai deloc, s-a zis cu tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.