Acasă Editorial Te-ai săturat de neseriozitatea magazinelor de piese auto din oraș? Încearcă o...

Te-ai săturat de neseriozitatea magazinelor de piese auto din oraș? Încearcă o comandă online

1298
0
piese auto

Nișa pieselor auto este genul de nișă care intră mai greu în online pentru că oamenii s-au obișnuit să se ducă la magazinul din colțul străzii să-și comande plăcuțe de frână sau alte piese necesare mașinilor lor, foarte puțini sunt cei care îndrăznesc să comande așa ceva online. Ei bine, cu timpul, chestia asta are să se schimbe pentru că am observat ceva destul de interesant: cu cât se deschid mai multe magazine de piese auto în oraș, cu atât sunt mai neserioase. Pe altă parte magazinele online câștigă teren pentru că oferă reduceri de preț la piese Opel, Audi, BMW, Volkswagen, și pentru că reușesc să livreze LA TIMP piesele către clienți.

Pentru mine, ultima încercare de a cumpăra ceva de la un magazin de piese auto din oraș m-a scos din sărite destul de serios. Mi se rupsese un amortizor pe spate la al meu Renault Scenic și evident, am fost la un magazin din oraș să dau comandă. Am dat comandă și mi s-a spus că o să-mi vină amortizorul a doua zi la ora 12 dar mă sună ei atunci când vine. S-a făcut 12, s-a făcut ora 14 și ei nu mai sunau. Am zis să sun eu. Bineînțeles că mi-au spus că nu mai vine acea zi și au amânat pentru următoarea zi. Ce să vezi? Nici a doua zi nu a venit. Abia a treia zi fraților am avut și eu amortizorul.

Așadar, dacă te-ai săturat de neseriozitatea magazinelor de piese auto din oraș, încearcă o comandă online. Eu am vândut acel Renault între timp dar am rămas adeptul cumpărăturilor online pentru tot ce înseamnă piese auto. Acum am un Opel Corsa și deși mulți m-au sfătuit să stau departe de acest model, mie mi-a plăcut și l-am cumpărat. Piese auto Opel găsești online foarte ieftine și de calitate foarte bună. Există pe internet o listă probleme Opel Corsa destul de interesantă și actuală pe care o recomand tuturor celor care spun că acest model este unul cu probleme.

Din punctul meu de vedere, Corsa este un model destul de bun și de reușit, contează însă foarte mult cum a fost mașina întreținută de fostul proprietar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.